Simpsons: Η Lisa υπάρχει πιθανότητα να είναι κουήρ

13/09/2022
από
Simpsons, Lisa

Ο Al Jean των Simpsons δήλωσε, ότι το να είναι η Lisa κουήρ είναι μια «πιθανότητα».

Οι θεωρίες των φανς, ότι η Λίζα θα μπορούσε να είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, πήραν φωτιά, μετά το επεισόδιο flash-forward της 23ης σεζόν “Holidays of Future Passed”, το οποίο έδινε μια σύντομη ματιά μιας ενήλικης Lisa, που κρατιέται χέρι χέρι με δύο γυναίκες.

Οι φανς εξέλαβαν το σκηνικό ως υπαινιγμό, ότι η ενήλικη Lisa θα κατέληγε σε ένα κουήρ δυνατό τρίο. Σε ένα άλλο επεισόδιο, που διαδραματίζεται στο μέλλον, το «Mr Lisa’s Opus» της 29ης σεζόν, μας δείχνει μια Lisa, που πρόκειται να πάει στο Χάρβαρντ. Στο τέλος του επεισοδίου, η Lisa κρατά τo χέρι ενός κοριτσιού, και αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι «κάτι περισσότερο από φίλες».

Σε μια νέα συνέντευξη στο Digital Spy, ο Al Jean, συζήτησε τις εικασίες γύρω από τη σεξουαλικότητα της Lisa: “Κατά τη γνώμη μου, κι αυτή είναι απλώς η γνώμη μου, αυτό είναι σίγουρα μια πιθανότητα για τη ζωή της Lisa”, είπε ο συγγραφέας, εμψυχωτής και παραγωγός.“Είναι ανοιχτή και, ξέρετε, κάποια που αγαπάει τα πάντα. Γιατί όχι;”

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jean εξετάζει τη σεξουαλικότητα της Lisa. Είχε δηλώσει προηγουμένως στο Metro το 2019: «Βλέπω τη Lisa ως πρόεδρο και πιθανώς πολύ ερωτική».

Είπε επίσης στο The Hollywood Reporter το 2017 ότι η Lisa «μπορεί να καταλήξει με μια γυναίκα».




Δες και αυτό!