Εκπληκτικό voguing από τον Lil Nas X με Beyoncé

08/09/2022
από
Lil Nas X
Lil Nas X

Ο Lil Nas X ξεκίνησε την περιοδεία του Long Live Montero, με κουήρ Μαύρο εξαιρετικό voguing στο “Pure/Honey” της Beyoncé.

Το πλήρες βίντεο που κυκλοφόρησε συνοδεύεται από ξεκαρδιστικό σχολιασμό και περιλαμβάνει τον τραγουδιστή του “Call Me by Your Name” και τους χορευτές του να κάνουν voguing, duckwalking και να απογειώνονται, με το Renaissance της Beyoncé, το οποίο εμπνεύστηκε έντονα από το queer και το τρανς ballroom.

Κάποιο άτομο σχολιάζει ενδεικτικά στο Twitter επαινώντας την αυθεντικότητα και την εμφάνιση του ερμηνευτή στη μουσική βιομηχανία, προσθέτοντας: «Έκανε ένα καταπληκτικό σόου! Το να βλέπουμε έναν Μαύρο γκέι να είναι ο αυθεντικός εαυτός του είναι αυτό που χρειαζόμαστε σε αυτόν τον τομέα! Είδωλο που γεννιέται!»

Άλλο άτομο έγραψε: «Ζεσταίνει την καρδιά μου να βλέπω τόσο Μαύρη, queer αριστεία» κι άλλο άτομο τόνισε: «Όταν έκανε coming out ο Lil Nas X, ο κόσμος έλεγε ότι το έκανε πολύ νωρίς, ή ότι το έκανα για προσοχή. ΔΕΙΤΕ, όμως, πώς μπορεί να είναι αναπολογητικά ο εαυτός του. Ποτέ δεν μπορείς να το κάνεις πολύ σύντομα.»




Δες και αυτό!