Συγκινημένη η Σου Μπερντ στο τελευταίο της παιχνίδι μπάσκετ

08/09/2022
από

Η ποδοσφαιρίστρια Μέγκαν Ραπινόε έκανε ένα αφιέρωμα στη θρυλική αρραβωνιαστικιά της Σου Μπερντ, στον τελευταίο της αγώνα WNBA (Εθνική Ένωση Μπάσκετ Γυναικών).

Η Μπερντ, η οποία έχει κερδίσει τέσσερα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια με την ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ, έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα με το Seattle Storm την Τρίτη (6 Σεπτεμβρίου), χάνοντας από τους Las Vegas Aces 97-92 στους ημιτελικούς του WNBA.

«Το καλύτερο που έκανες ποτέ. Είμαι τόσο περήφανη για σένα», είπε η Ραπινόε σε μια ανάρτηση στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία του Μπερντ ως παιδί.

 Και το Seattle Storm δημοσίευσε στο Twitter: «Πρωτοποριακό. Καθορισμός παιχνιδιού. Μυθικό. Ο ορισμός του GOAT [το καλύτερο όλων των εποχών].”

Η Λέισια Κλαρεντόν, η πρώτη ανοιχτά non binary παίκτρια του WNBA, είπε: «Ευχαριστώ Σου Μπερντ. Τιμή μου να μοιράζομαι μαζί σου τη φανέλα της ομάδας των ΗΠΑ, να παρακολουθώ την υπεροχή σου όλα αυτά τα χρόνια και να αγωνίζομαι μαζί σου στο υψηλότερο επίπεδο».

«Είμαι τόσο ευγνώμων για 20 χρόνια εδώ, θα μου λείψει τόσο πολύ», είπε η Σου δακρυσμένη στο τέλος του τελευταίου της αγώνα.

«Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε κάνει λίγο περισσότερα για να φτάσουμε στους τελικούς, αλλά είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα φέτος, είμαι τόσο, τόσο, τόσο περήφανη που είμαι μέλος του Seattle Storm. Ήταν τιμή μου να είμαι μέρος αυτού του franchise, να παίζω για αυτούς τους οπαδούς… Ελπίζω να τους έκανα όλους περήφανους εδώ μέσα».

Στη συνέχεια άρχισε να συγκινείται, καθώς το πλήθος επευφημούσε «σ’ ευχαριστoούμε Σου».

https://avmag.gr/313917/me-ena-fili-giortase-to-5o-chryso-tis-metallio-i-sue-bird/




Δες και αυτό!