Ο Johnny Sibilly για τον έρωτα | Τι προσέχει πριν βγει ραντεβού;

30/08/2022
από
Johnny Sibilly
Johnny Sibilly

Όταν πρόκειται για την τηλεοπτική αναπαράσταση κουήρ διαφυλετικών σχέσεων, ο Johnny Sibilly γνωρίζει τη σημασία της εκπροσώπησης.

«Είναι σημαντικό να προβάλλονται οι διαφυλετικές σχέσεις στην τηλεόραση και σε ταινίες, γιατί είναι σημαντικό να επιβεβαιώνεται η αγάπη των ανθρώπων», αναφέρει ο γκέι ηθοποιός, ο οποίος έχει ρομαντικές ιστορίες με Μαύρους χαρακτήρες, τόσο στο Hacks, όσο και στο Queer as Folk. Υποδύθηκε, επίσης, τον Costas, τον φίλο του Pray Tell, τον χαρακτήρα του Billy Porter στο Pose.

«Όταν οι άνθρωποι με βλέπουν να βγαίνω με έναν Μαύρο, ή βλέπουν γενικά έναν Μαύρο να βγαίνει με έναν άλλον Μαύρο, ή με έναν Ασιάτη… βλέπουν αυτό που δεν έχουμε δει ποτέ να εκπροσωπείται στη μεγάλη οθόνη και στην τηλεόραση. Και νομίζω ότι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για να προχωρήσουμε.»

Ο Sibilly τις δικές του εμπειρίες γνωριμιών με το Out για τη σειρά Dating PrEP 2.0, στην οποία LGBTQ+ influencers μοιράζονται συμβουλές για τον έρωτα, και την αγάπη για τον εαυτό τους. Και ο Sibilly είναι πρόθυμος να διανύσει την απόσταση, κυριολεκτικά, κυνηγώντας την αγάπη. Αφηγείται πώς έκανε δύο φορές ταξίδια για να «περάσει το Σαββατοκύριακο με κάποιον.»

«Το πρώτο άτομο που συνάντησα μια φορά για brunch», αναφέρει. «Και ο δεύτερος ήταν κάποιος που γνώρισα στο Instagram και ανταλλάσσαμε μηνύματα για πάνω από έναν χρόνο, αλλά ήταν σαν ένα πρώτο ραντεβού. Γιατί όταν είσαι με κάποιον σε φυσικό χώρο, νιώθεις ότι τους συναντάς για πρώτη φορά».

Τι προσέχει στα ραντεβού του;

Και ο Sibilly θέλει να είναι προετοιμασμένος πριν βγει ραντεβού. “Είναι σημαντικό να νιώθεις καλά όταν βγαίνεις σε μια ευάλωτη κατάσταση και, ξέρεις, φοράς ένα πουκάμισο που αγαπάς, σε ένα χρώμα που αγαπάς. Αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ δυνατός”, λέει. Επιπλέον, ο Sibilly θα πάρει έναν υπνάκο, θα ακούσει επιτυχίες ντίσκο από μια λίστα αναπαραγωγής του Spotify, θα κάνει PrEP, και θα κόψει τις τρίχες του σώματός του για να νιώθει «σίγουρος και άνετος».

Στην πραγματικότητα, μία κλασική straight rom-com εμπνέει τον Sibilly στην προετοιμασία του για ραντεβού. «Πάντα λέω ότι μου αρέσει να νιώθω, όπως η Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman, όταν ετοιμάζομαι να πάω να συναντήσω κάποιον, γιατί αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που είδα στην τηλεόραση και μου έδειξε πώς μπορεί να μοιάζει η αγάπη», λέει.

Και τώρα, μέσα από σειρές, όπως το Queer as Folk και το Hacks, ο Sibilly δείχνει στον κόσμο πώς μπορεί να μοιάζει η κουήρ αγάπη.




Δες και αυτό!