Aπόψε τα ΜAD VMA 2013 – ζωντανή web μετάδοση

antivirus magazine διαφήμιση

Τα 10 χρόνια γιορτάζει απόψε το MAD και τα MAD Video Music Awards ξεκινάνε σήμερα στις 9 το βράδυ από το Athens Tae Kwon Do. Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για όσους θέλουν να βρεθούν στη μαγική βραδιά και η πώλησή τους συνεχίζεται online στο www.videomusicawards.gr και απο το πρωί στις εγκαστάσεις του σταδιού. Για όσους δεν είναι Αθήνα ή δεν τα καταφέρουν να έρθουν απόψε μπορείτε να δείτε τη μετάδοση εδώ

Απόψε πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα ανατρεπτικά ντουέτα έκπληξη: Η Καίτη Γαρμπή ξεχώρισε χθες στη γενική πρόβα με μια σπουδαία εμφάνιση ενώ το ντουέτο των Vegas με το Μύρωνα Στρατή ήταν πραγματικά αξιοπρόσεκτο. Ο Στέλιος Ρόκκος με τον Κώστα Μαρτάκη δίνουν πραγματικό ρεσιτάλ επί σκηνής ενώ οι Stavento, Onirama με τον Λάκη Παπαδόπουλο και το επι σκηνής πιθηκάκι αναμένεται να ξεσηκώσουν τη σκηνή.

Φυσικά εντυπωσιάζουν προς το τέλος η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ενώ η Ελένη Φουρέιρα κάνει δεύτερη εμφάνιση και κλείνει τα βραβεία με τον… Παντελή Παντελίδη! Τα international acts από Arash και Ola Svensson ειναι πολυ δυναμικά και θα μας ξεσηκώσουν για τα καλά απόψε, ενώ πολύ θετικά σχόλια πήρε η εμφάνιση της Τάμτα η οποία αν και πολύ στατική άφησε πολύ θετικά σχόλια. Το νέο κομμάτι των Playmen μας άφησε όλους αφωνους και θα χρησιμοποιήσουν φωτιές επί σκηνής!

Δέκα χρόνια τα βραβεία του MAD αποτελούν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός. Από το 2004 έως σήμερα είναι η μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση της χώρας. Και για την ιστορία, στα 10 χρόνια των βραβείων τα περισσότερα βραβεία έχει πάρει η Έλενα Παπαρίζου (19) με το Σάκη Ρουβα να ακολουθεί με 17 ενώ η Δέσποινα Βανδή είναι τρίτη με (11). Δέκα βραβεία για το Μιχάλη Χατζηγιάννη και 9 για την απόλυτη Άννα Βίσση.

Highlight της βραδιάς είναι τα εξαιρετικής παραγωγής βίντεο που μας γυρίζουν πίσω στο χρόνο, το βίντεο με τη Μαίρη Συνατσάκη να προσπαθεί να βρει το μυστικό των βραβείων αλλά και το εισαγωγικό βίντεο του διαγωνισμού. Ο Θέμης Γεωργαντάς για μια ακόμη φορά δίνει ρεσιτάλ επι σκηνής ειδικά όταν μιλάει στο τηλέφωνο με τη… μαμά του! Κορυφαία στιγμή για μένα τουλάχιστον, η εμφάνιση Τάκη Ζαχαράτου με… την υπεραιωνόβια απονεμήτρια Ηλία Ψινάκη!

Μπορεί να μην έχουμε στη σκηνή acts aπό Κοκκίνου, Βίσση, Βανδή, Χατζηγιάννη αλλά ειλικρινά νομίζω ότι θα είναι μια εντυπωσιακή βραδιά! Και γιορτάζουμε όλοι μαζί τα 10 χρόνια των βραβείων κάτι που θα είναι πολύ εμφανές στη σκηνή!!!

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!