Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Zac Posen αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

1436
Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Zac Posen αρραβωνιάστηκε τον χορευτή μπαλέτου, Harrison Ball, ενώ μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα στον λογαριασμό του στο Instagram.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 8 Αυγούστου. Παραμένει άγνωστο το πότε άρχισαν να βγαίνουν οι δυο τους, ωστόσο, ο Posen επισημοποίησε τη σχέση τους στο Instagram τον Απρίλιο του 2021.

Ο Ball ξεκίνησε τη χορευτική του καριέρα σε νεαρή ηλικία. Αρχικά ζούσε στο Τέξας, αλλά τελικά μετακόμισε στη Νότια Καρολίνα για να εκπαιδευτεί στο Charleston Ballet Theatre. Σε ένα βίντεο της AOL Original, ο χορευτής μπαλέτου μίλησε για το πώς ένιωθε όταν ξεκίνησε τον χορό τόσο νέος.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έσπευσαν να τους ευχηθούν για την απόφασή τους να παντρευτούν, ανάμεσα στους οποίους και η Reese Witherspoon, η Nina Dobrev, η Zoey Deutch και η Christina Hendricks.

Πέρυσι ο 41χρονος σχεδιαστής είχε λανσάρει την πρώτη του σειρά γαμήλιων κοσμημάτων ενώ έχει σχεδιάσει συλλογές με νυφικά φορέματα. Όπως είχε δηλώσει παλιότερα του αρέσει να σχεδιάζει για γάμους γιατί του αρέσει το πως οι νύφες και οι γαμπροί εκφράζουν το προσωπικό τους στιλ με μοναδικό τρόπο: “Αυτό που μου αρέσει στους γάμους είναι ότι για πολλούς ανθρώπους ο γάμος τους είναι η μοναδική εμπειρία στην οποία έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να εκπληρώσουν αυτά που φαντάζονται μέσα από το προσωπικό τους στιλ”