Kesha: «Δεν είμαι ούτε γκέι, ούτε στρέιτ… δεν ξέρω τι είμαι»

Η Kesha γιόρτασε το Pride με μια ειλικρινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το δικό της ΛΟΑΤΚΙ ταξίδι.

Η 35χρονη τραγουδίστρια ευχήθηκε στους οπαδούς της Καλό Μήνα Υπερηφάνειας σε μια ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή (17 Ιουνίου) και έδωσε στους θαυμαστές της μια εικόνα της ρευστής σεξουαλικότητάς της.

“Happy pride!”, έγραψε. «Σε περίπτωση που δεν ήμουν αρκετά ξεκάθαρη (LOL), ήθελα να πάρω ένα δευτερόλεπτο για να πω σε όλους ότι όχι μόνο είσαι αρκετή, ακριβώς όπως είσαι, αλλά ο κόσμος είναι τόσο f**king τυχερός που σε έχει».

«Δεν είμαι γκέι. Δεν είμαι στρέιτ. Δεν ξέρω τι είμαι. Αγαπώ τους ανθρώπους γιατί είμαστε όλοι τα δικά μας μικρά συνειδησιακά ταξίδια, που χορεύουν γύρω από τον ήλιο».

«Πόσο παράξενη και ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική είναι αυτή η ζωή, σωστά; Αρνούμαι να είμαι οτιδήποτε, πραγματικά, εκτός από το να είμαι ανοιχτή σε όλα αυτά. Ξέρω ότι μπορεί να είναι μπερδεμένο μερικές φορές, αλλά σας βλέπω και σας αγαπώ τόσο πολύ. Σας αγαπώ πλάσματα, happy pride».

https://www.instagram.com/p/Ce4Xi-zMGhp/

Η Kesha είναι εδώ και καιρό ανοιχτά queer. Σε συνέντευξή της στο Attitude το 2019 μίλησε για το ότι είναι bisexual και πως ποτέ δεν ένιωσε ότι έπρεπε να κρύψει αυτό που ήταν.

«Ποτέ δεν έκρυψα [την αμφιφυλοφιλία μου] από κανέναν», είπε. «Ποτέ δεν είχα μια στιγμή που να αισθάνθηκα ότι έπρεπε να κάνω coming out. Ήταν πάντα εκεί. Νομίζω ότι απλά με ρώτησαν: “Ω, είσαι αμφιφυλόφιλη;” και είπα: “Προφανώς!”».

«Πάντα με έλκυε η ψυχή πίσω από τα μάτια ενός ανθρώπου. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να ενδιαφέρομαι για ένα συγκεκριμένο φύλο ή για το πώς προσδιορίζεται κάποιος, ώστε να αναρωτιέμαι για το αν με ελκύει ή όχι», εξήγησε.

Η Kesha πρόκειται να είναι επικεφαλής του Stonewall Day στις 24 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη για τον εορτασμό της επετείου των ταραχών του Stonewall το 1969.

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!