Η εμφάνιση του Αλέξη Πατέλη στο Πρωινό και τα ομοφοβικά σχόλια που ακολούθησαν

16/06/2022
από
Ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκορδά.

Ο κ. Πατέλης μίλησε για το coming ουt αλλά την καθημερινότητά του και τα σχέδια της κυβέρνησης.

«Έχω παντρευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα έχω υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Ελπίζω ότι θα δούμε και στην Ελλάδα να γίνεται γάμος και θα είστε και καλεσμένοι».

«Στα 33 μου πήγα από το 0 στο 100, το είπα στους γονείς, στους φίλους μου. Στη δικιά μου περίπτωση ήταν ο ίδιος να αποδεχτώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Ήμουν καλός μαθητής, τα είχα βάλει όλα σε κουτάκια, θα πάρω το αυτοκίνητο, τη γυναίκα, το εξοχικό, το σκυλί και σε αυτά τα κουτάκια δεν ήταν αυτό. Μέχρι που κατάλαβα ότι στη ζωή για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να αποδεχτείς αυτό που είσαι», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Πατέλης και ανέφερε για τους γονείς του: «Οι γονείς μου είναι πάρα πολύ υποστηρικτικοί».

Ο Γ. Λιάγκας στο τέλος της συνέντευξης τον ρώτησε πόσο μακριά είμαστε από το να δούμε έναν γκέι πρωθυπουργό στην Ελλάδα και ο ίδιος απάντησε πως όλα είναι πιθανά και είναι κάτι που θα το δούμε σύντομα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

https://www.youtube.com/watch?v=juqXKACe1v0&t=3s&ab_channel=ANT1TV

Μετά την εμφάνισή του, ωστόσο, ακολούθησε ένα πλήθος ομοφοβικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κακοποιητικές αναφορές τόσο στον επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού όσο και στο σύνολο της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Ενώ δεν έλειψαν και οι ομοφοβικές αναφορές σε γνωστές-άγνωστες ιστοσελίδες.


Σημείωση: Επιλέξαμε να μην αναπαράγουμε τα ομοφοβικά σχόλια.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Αλέξη Πατέλη στο ANTIVIRUS 103




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!