H Rebel Wilson αποκάλυψε ότι γνωστή εφημερίδα ήταν έτοιμη να της κάνει outing

13/06/2022
από
Η Rebel Wilson μίλησε για τις προσπάθειες αυστραλιανής εφημερίδας να της κάνει outing.

Η σταρ του Pitch Perfect αποκάλυψε στο Instagram την Πέμπτη (9 Ιουνίου) ότι είναι σε σχέση με τη σχεδιάστρια μόδας Ramona Agruma.

https://www.instagram.com/p/CelyiLZLHa2/?utm_source=ig_embed&ig_rid=52c5717e-b774-4be2-99e2-947d7c899eaa

Ωστόσο, δεν ήταν όλα παραμύθι για τη Wilson. Ένα άρθρο της Sydney Morning Herald που γράφτηκε από τον αρθρογράφο Andrew Hornery και δημοσιεύτηκε το Σάββατο (11 Ιουνίου) αποκάλυψε ότι η εφημερίδα σχεδίαζε να δημοσιεύσει μια ιστορία για τη νέα σχέση της Wilson.

Η Wilson έσπασε τη σιωπή της για όσα πέρασε στο Twitter και παραδέχτηκε ότι ήταν μια «πολύ δύσκολη» περίοδος.

«Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά προσπαθούσα να το χειριστώ με χάρη», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας ένα απλό emoji καρδιάς στην ανάρτηση.

https://twitter.com/RebelWilson/status/1535916383577460738?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1535916383577460738%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pinknews.co.uk%2F2022%2F06%2F13%2Frebel-wilson-journalist-apology-out-relationship%2F

Ο Hornery έγραψε στο αρχικό άρθρο, το οποίο στη συνέχεια αφαιρέθηκε, ότι το μέσο έστειλε email στους εκπροσώπους της Wilson δίνοντάς της «δύο ημέρες για να σχολιάσει τη νέα της σχέση με μια άλλη γυναίκα».

Ο Hornery γκρίνιαξε ότι κάνοντας αυτό, η Wilson τον «ζάλισε» και έγραψε ότι έκανε «μεγάλο λάθος» που την προειδοποίησε για το άρθρο.

Τα σχόλιά του προκάλεσαν πολλά αρνητικές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν την αποστροφή τους που η Sydney Morning Herald θα έκανε outing στη Wilson.

Ο Hornery έγραψε σε μια νέα στήλη, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα (13 Ιουνίου), ότι δεν επιδίωκε να κάνει «outing» στην ηθοποιό, αλλά κατανοούσε γιατί το email του, με το οποίο έδινε στην Wilson προθεσμία δύο μέρες, θα μπορούσε «να θεωρηθεί απειλή».

Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη στην προσέγγισή του στο ρεπορτάζ και είπε ότι πήρε κάποια «νέα… δύσκολα μαθήματα από αυτό».

«Λυπάμαι ειλικρινά που η Rebel δυσκολεύτηκε τόσο πολύ», έγραψε. «Αυτή δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου».

Και συνέχισε: «Αλλά βλέπω ότι τα έχει χειριστεί όλα με εξαιρετική χάρη.

«Ως γκέι άνδρας, γνωρίζω καλά πόσο βαθιά πληγώνει η διάκριση. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι να προκαλέσω αυτόν τον πόνο σε κάποιον άλλο».

Ο Hornery υποσχέθηκε ότι αυτός και η Sydney Morning Herald θα «προσεγγίσουν τα πράγματα διαφορετικά από εδώ και πέρα» για να διασφαλίσουν ότι και οι δύο θα λάβουν υπόψη «το επιπλέον επίπεδο πολυπλοκότητας που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι όσον αφορά τη σεξουαλικότητά τους».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!