Πρώτο το Πακιστάν στην αναζήτηση gay πορνό

16/06/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Το Πακιστάν, μια χώρα που θεωρεί την ομοφυλοφιλία ποινικό αδίκημα, κατέχει την πρώτη θέση στον κόσμο στην αναζήτηση gay πορνό.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Mother Jones», μια πρόσφατη έρευνα έδειξε τον Πακιστάν ως την πρώτη χώρα στις αναζητήσεις για τους όρους «teen anal sex», «man fucking man» και «shemale sex», μέσω της μηχανής αναζήτησης της Google. Mόνο για τον όρο «gay sex pics», έχασε την πρωτιά της από την Κένυα.

Να θυμηθούμε εδώ, ότι σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση για το αν η κοινωνία θα πρέπει να αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία, μόνο το 2% του πακιστανικού πληθυσμού ήταν θετικό. Σε επίπεδο νομοθεσίας μάλιστα, οποιαδήποτε έκφραση ομοφυλοφιλικής συμπεριφοράς είναι μέχρι και σήμερα ποινικά επιλήψιμη και τιμωρείται από 2 έως 10 χρόνια φυλακή.

Παρόλα αυτά όμως, οι Πακιστανοί φαίνεται να χρησιμοποιούν ευρέως το διαδίκτυο για να παρακολουθούν gay πορνογραφικό υλικό.

H Farahnaz Ispahan, μία εμπειρογνώμονας στις πακιστανικές μειονότητες δικαιολογεί το γεγονός αυτό, υποστηρίζοντας ότι οφείλεται κυρίως στον έντονο θρησκευτικό εξτρεμισμό που επικρατεί στη χώρα. «Όλα είναι τόσο επικίνδυνα για τους gay στο Πακιστάν. Τι κάνουν λοιπόν οι ίδιοι; Το γυρίζουν στην πορνογραφία επειδή δεν μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους ανοιχτά».

Με λίγα λόγια, όσο πιο ομοφοβική είναι μια κοινωνία, τόσο μεγαλύτερη είναι η αναζήτηση για gay πορνό.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!