Η Σέρβα τρανς τραγουδίστρια Electra Elite υποστηρίζει… Πούτιν

Η επιτυχημένη Σέρβα τραγουδίστρια, Electra Elite, έχει μάλλον πολλά κοινά στοιχεία με την Caitlyn Jenner.

Τυχαία μπήκα στο instagram και είδα τον λογαριασμό της επιτυχημένης τρανς τραγουδίστριας Electra Elite από τη Σερβία. Από μόνο του αυτό εξάλλου είναι παράδοξο, αλλά και ελπιδοφόρο, μία τρανς τραγουδίστρια να κάνει εμπορική επιτυχία σε μία χώρα που δεν έχει και τόσο προοδευτικές ιδέες.

Εγώ τη βρήκα από τον λογαριασμό του συζύγου της, Nenad Vujanović. Ένας personal trainer, με τέλειο κορμί, που έχει κι αυτός πολλούς ακολούθους στο instagram. Καλά, δεν θα συζητήσουμε τώρα για το πόσες ερωτήσεις έχω: Πώς παντρεύτηκαν, πώς έγινε αυτό στη Σερβία κ.λπ. Τέλος πάντων, όπως γράφουν τα εκεί περιοδικά τύπου “Λοιπόν”, “Σοκ” και “Χάι”, είναι ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Μόσταρ το 2021 και έκτοτε προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον έρωτα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κάπως έτσι βλέπουμε και τον Nenad να συμμετέχει και στο προτελευταίο βιντεοκλίπ της Electra, Mafijas.

Όπως βλέπετε, στο βίντεο κλιπ είναι σα να έχουμε ένα κόνσεπτ παράλληλης σχέσης, όπως γίνεται στο 90% των ελληνικών βίντεο κλιπ, απλά εδώ και οι δύο εραστές της Ηλέκτρας (sic) είναι παίδαροι.

Κοιτώντας περισσότερο, όμως, το προφίλ της στο Instagram κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Όχι εντάξει, δεν ξέρω, τα παιδιά μπορεί να είναι ερωτευμένα. Άλλο δεν μου άρεσε. Σε ένα από τα stories της, που το έσωσα για τα μάτια σας μόνο (πλέον δεν είναι ενεργό) υποστηρίζει ανοιχτά τον Βλάντιμιρ Πούτιν, με δύο σημαίες από πάνω, μία σέρβικη και μία ρωσική. Θέλοντας προφανώς να αποτίσει… φόρο τιμής στη λεγόμενη σερβορωσική συμμαχία. Κάτι που κάνουν κι εδώ στη χώρα μας κάποιοι Ελληνάρες.

Όμως η Ηλέκτρα είναι τρανς. Και θα έπρεπε να λάβει υπόψη της ότι στη Ρωσία ούτε να φτιάχνει βιντεοκλίπ με τον άντρα της θα μπορεί, ούτε να τραγουδάει, ούτε να ανεβάζει ελεύθερα stories. Αυτό το έχει σκεφτεί; Ή μήπως έχουμε να κάνουμε με μία Σέρβα Caitlyn Jenner που στο όνομα της φήμης και των χρημάτων, μπορεί να κάνει και να υποστηρίξει οτιδήποτε; Ακόμα και εχθρούς της ίδιας της ταυτότητάς της;

Electra & Nenad
Αν το ζευγάρι ετοιμάζει βαλίτσες για Μόσχα, τους εύχομαι «στο καλό».

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!