Μιχάλης Οικονόμου: «Μίλησα για να βοηθήσω τα νέα παιδιά που έχουν θέμα αποδοχής του εαυτού τους»

27/04/2022
από
Είμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε όλοι ίσοι και οι καρδιές μας έχουν τον ίδιο χτύπο, δεν χρειάζεται να μας χωρίζει κάτι», είπε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Οικονόμου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά τού.

«Κάποια πράγματα καλό είναι να δεχτούμε ότι συμβαίνουν χωρίς να στεκόμαστε στις διαφορές μας με τους άλλους ανθρώπους και να επικεντρωνόμαστε στα κοινά μας πράγματα που έχουμε. Εγώ, για κάποιο λόγο, εκείνη τη στιγμή που μίλησα, θεώρησα ότι έχοντας μια μικρή αναγνωρισιμότητα καλό είναι να μιλήσω για την ιστορία μου για να δώσω ταύτιση σε ανθρώπους που δεν έχουν. Σε νέα παιδιά που μπορεί να έχουν θέμα με την οικογένειά τους, θέμα αποδοχής του εαυτού τους.

Να τους πω ότι υπάρχει κι αυτό, δεν χρειάζεται να ντρέπεται κανείς για τίποτα. Μέσα από τις ιστορίες του καθενός είναι που μπορούμε να πάρουμε δύναμη και ταύτιση για να προχωρήσει ο καθένας και να μην αισθάνεται σαν… εξωγήινος. Είμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε όλοι ίσοι και οι καρδιές μας έχουν τον ίδιο χτύπο, δεν χρειάζεται να μας χωρίζει κάτι», είπε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου.

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Οικονόμου είπε: «Είμαι χαζομπαμπάς. Η τάση μου είναι να κάνω όλα τα χατίρια, αλλά προσπαθώ να βάλω κάποια όρια».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!