Τελετή Όσκαρ 2022: Σαμποτάζ στη Λάιζα Μινέλι καταγγέλλει παλιός της φίλος

Λάιζα Μινέλι

Ο επί 40 χρόνια φίλος της Λάιζα Μινέλι, Michael Feinstein, πιστεύει ότι η διάσημη ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ υπέστη “σαμποτάζ” στην τελετή των Όσκαρ 2022. Κι αυτό γιατί την ανάγκασαν να ανέβει στη σκηνή με αμαξίδιο, κάτι που προκάλεσε ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της 27ης Μαρτίου, η Λάιζα Μινέλι, 76 ετών, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη Lady Gaga για να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερης ταινίας. Εκτός από το γεγονός ότι ανέβηκε με αμαξίδιο, έκανε και σαρδάμ σε κάποιες από τις ατάκες της.

Λάιζα Μινέλι

Ο 65χρονος Feinstein είπε μέσω της διαδικτυακής εκπομπής Jess Cagle Show του Sirius XM την Τρίτη ότι η σταρ του Cabaret είχε «συμφωνήσει να εμφανιστεί στα Όσκαρ μόνο αν καθόταν σε καρέκλα του σκηνοθέτη, γιατί έχει πρόβλημα με τη μέση της».

Η Μινέλι είχε πει ότι ήθελε να «δείχνει καλά» και δεν ήθελε ο κόσμος να «ανησυχεί» γι’ αυτήν. Μόλις πέντε λεπτά πριν εμφανιστεί μπροστά στο κοινό, ένας floor manager της είπε ότι έπρεπε να ανέβει σε αμαξίδιο.

«Υποθέτω ότι ήταν όλοι ταραγμένοι εξαιτίας όσων είχαν συμβεί νωρίτερα», δήλωσε ο Feinstein, αναφερόμενος στη στιγμή που ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ωστόσο, υπήρξαν αρκετά βραβεία που απονεμήθηκαν μεταξύ της στιγμής που συνέβη το περιβόητο περιστατικό και της ανόδου της Λάιζα Μινέλι στη σκηνή.

Ο Feinstein δήλωσε στον Cagle ότι η φίλη του είπε: «Όχι, δεν θα με δουν σε αμαξίδιο μπροστά σε όλους. Δεν θα το κάνω αυτό.».

Ο πιανίστας, ο οποίος είπε ότι ήταν στα παρασκήνια εκείνη τη στιγμή, ρώτησε τη Μινέλι: «Τι θέλεις να κάνεις;».

Τότε ισχυρίστηκε ότι η Λάιζα Μινέλι απάντησε: «Θα το κάνω», αλλά ήταν «τόσο ταραγμένη που αποσυντονίστηκε».

«Ήταν νευρική», υποστήριξε ο Feinstein. «Και αυτό την έκανε να φαίνεται σαν να ήταν εκτός εαυτού. Και ήταν ταραγμένη. Μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει να αναγκάζεστε ξαφνικά να σας βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι με έναν τρόπο που δεν θέλετε; Αυτό της συνέβη».

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!