Στα Figura Clinica η αποτρίχωση με laser γίνεται… παιχνίδι

20/04/2022
από
αποτρίχωση
Τα laser έχουν φέρει επανάσταση και στον χώρο της δερματολογίας, προσφέροντας ριζική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Στα Figura Clinica η διαδικασία είναι απλή με εκπληκτικά αποτελέσματα και άμεσα, ήδη από τη δεύτερη συνεδρία.

Που απευθύνεται: Σε οποιοδήποτε άτομο επιθυμεί να απαλλαγεί απ΄τις ανεπιθύμητες τρίχες. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε ανήλικα άτομα (με τη σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα).

Πότε να ξεκινήσω: Στα ιατρικά κέντρα Figura Clinica το laser που χρησιμοποιείται είναι το Διοδικό Laser 9ης γενιάς. Πρόκειται για ένα τύπο, ο οποίος δεν επηρεάζει καθόλου το δέρμα και εστιάζει απλά στο θύλακα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει σημασία εάν το δέρμα θα είναι μαυρισμένο. Μπορεί, επομένως, να γίνει η εφαρμογή και χειμώνα και καλοκαίρι κάνοντας όλες τις περιόδους ιδανικές για εφαρμογή.

αποτρίχωση με laser

Η διαδικασία: Ξυρίζουμε την περιοχή όπου πρόκειται να εφαρμοστεί το Laser (αυτό συνήθως προτείνουμε να γίνεται την προηγούμενη μέρα). Ο λόγος για αυτό είναι διότι εάν υπάρχει τριχοφυΐα στην περιοχή είναι πιθανό να προκληθεί έγκαυμα. Έχοντας την περιοχή καθαρή, επιτρέπουμε στη δέσμη laser να εισχωρήσει κάτω από το δέρμα, να εντοπίσει το θύλακα και να χτυπήσει το πρόβλημα στη ρίζα του. Με αυτό τον τρόπο και σταδιακά ο θύλακας αποδυναμώνεται και η τρίχα που παράγει γίνεται όλο και πιο λεπτή και έτσι μέσα σε περίπου 6 – 7 συνεδρίες να εξαφανιστεί εντελώς. Σημαντικό: Το Laser στα Figura Clinica είναι σχεδόν ανώδυνο αφενός διότι στην περιοχή εφαρμόζεται Cooling Gel το οποίο προσφέρει δροσιά και ανακούφιση και αφετέρου διότι η κεφαλή του Διοδικού Laser ψύχεται.

Οι συνεδρίες: Ο αριθμός των συνεδριών είναι ανάλογος με το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο καθένας καθώς και με την ποιότητα της τρίχας. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και χρήζει και διαφορετικής αντιμετώπισης. Εάν για παράδειγμα μιλάμε για μία ορμονοεξαρτώμενη περιοχή μπορεί να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες προκειμένου να απαλλαγούμε οριστικά.

αποτρίχωση με laser

Οι αντενδείξεις: Ως μία εφαρμογή laser φυσικά και έχει αντενδείξεις όπως είναι η εγκυμοσύνη, κάποια αυτοάνοσα, δερματολογικά νοσήματα και συγκεκριμένες αλλεργίες. Ωστόσο, αυτό που προτείνουμε πάντα στα Figura Clinica είναι να προηγείται μία αξιολόγηση από τον ιατρό του χώρου μας, να λαμβάνεται ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό και έπειτα να προχωρούμε στην εφαρμογή.

Γιατί να το κάνω: Γιατί η ζωή πραγματικά αλλάζει μετά την αποτρίχωση με laser. Αλλάζει όλη η τελετουργία του μπάνιου και της περιποίησης εάν δεν έχεις να ασχοληθείς με το ξυραφάκι!


Figura ClinicaΣτα Figura &  Figura Clinica μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν το πρόσωπο ή το σώμα σας. Κρυολιπόλυση, λιποαναρρόφηση, αδυνάτισμα, αντιγήρανση, βλεφαροπλαστική, νήματα προσώπου, υαλουρονικό οξύ, πλαστική στήθους, μόνιμη αποτρίχωση με Laser, θεραπείες μαλλιών, θεραπείες για την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και τη σύσφιξη!


Τα ιατρικά κέντρα FIGURA CLINICA θα τα βρείτε στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2200100, website: figuraclinica.cominstagram: figura.clinica 




Δες και αυτό!