O Νότης Σφακιανάκης μας μιλάει για την διαιώνιση του πούστη…

07/06/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Νότης Σφακιανάκης βγαίνει μεσημεριάτικο στο MEGA στο πρωινό μου και μας κάνει μαθήματα κοινωνιολογίας. Σας το παραθέτουμε και σε βίντεο και γραπτώς για να είστε σίγουροι και σίγουρες οτι δεν θα παρανοήσετε κατι. Και φυσικά ο παρουσιαστής ως σωστός δημοσιογράφος σχολιάζει και σιγοντάρει.

Γελοιότητες. Απλά.

“Όταν δυο άνθρωποι, ανεξαρτήτου φύλου, θέλουν να πάνε σε έναν δικηγόρο να κάνουν μια συμφωνία, είναι δικαίωμά τους. Εγώ δεν θα επέμβω στη σεξουαλική ζωή του άλλου, από τη στιγμή, βέβαια, που δεν με προσβάλει δημόσια. Δηλαδή το να περπατούν δυο άντρες χέρι – χέρι είναι ακαλαίσθητο. Είχα πάθει πραγματικά σοκ, φεύγοντας από το κέντρο της Αθήνας στην οδό Πειραιώς, όταν σε ένα φανάρι είδα ανάμεσα σε κάτι πιτσιρικάδες δυο αγοράκια να κρατιούνται χέρι – χέρι. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση – αντιαισθητικό, εμετικό μου φάνηκε. Είναι άσχημο! Η φύση το έχει ορίσει διαφορετικά. […]

Είμαι κάθετα αντίθετος στην υιοθεσία παιδιού από ομοφυλόφιλους. Τι θα λέει; Μαμά και μπαμπά δύο άντρες; Επίσης, δυο άντρες μπορούν να προσφέρουν τα σωστά πρότυπα; Θα διαιωνίζεται το πρότυπο του πούστη; Μη γίνεσαι φασίστας εσύ για να μας επιβάλλεις το αφύσικο ως φυσικό. Και αυτό οι ομοφυλόφιλοι προκαλούν πάνω σε αυτό. Θέλουν να επιβληθούν έναντι των άλλων”

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!