Δυνάμωσε τη φωνή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην Ευρώπη, παίρνοντας μέρος σε αυτή τη μεγάλη έρευνα

05/04/2022
Η μεγάλη ευρωπαϊκή έρευνα της ELMA με στόχο την καθημερινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. 

Τα τελευταία χρόνια μας έδειξαν πως υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας, ενώ μας υπενθύμισαν ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Αν και τις τελευταίες δεκαετίες έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος στο κομμάτι των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων, είναι σαφές ότι χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά να γίνει.

Μπορεί συχνά να παγιδευόμαστε στις ανάγκες της καθημερινότητά μας, είναι σημαντικό, ωστόσο, να γνωρίζουμε την εμπειρία των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων σε άλλα μέρη της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δούμε τη συνολική εικόνα και να δράσουμε ως κοινότητα με στόχο ένα καλύτερο αύριο.

Γι΄αυτό τον λόγο, η Ένωση Ευρωπαϊκών ΛΟΑΤΚΙ+ Μέσων Ενημέρωσης (ELMA), ξεκινά μία μεγάλη έρευνα, σχετικά με αυτά που έχουν σημασία για εσάς.

Η έρευνα απευθύνεται σε όλα τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα που διαμένουν στην Ευρώπη και έχεις ως στόχο να καταγράψει τις εμπειρίες τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο πίεσης, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η φωνή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα θα συνεχίζει να ακούγεται και να γίνεται σεβαστή.

Ας εργαστούμε μαζί για να θέσουμε την ατζέντα και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Για να πάρεις μέρος στην έρευνα, μπες εδώ. 

Το Antivirus μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκών ΛΟΑΤΚΙ+ Μέσων Ενημέρωσης!

 




Δες και αυτό!