Οι “Someone Who Isn’t Me” έρχονται στο six d.o.g.s την Παρασκευή 6 Μαΐου 

31/03/2022
από
Someone Who Isn't Me

Οι Someone Who Isn’t Me a.k.a SWIM έρχονται στο six d.o.g.s για ένα live διαφορετικό από τα άλλα.

To βραβευμένο Soundtrack της ταινία “Αμυγδαλή/Amygdala”, παρουσιάζεται ολοκληρωμένο την Παρασκευή 6 Μαΐου με ένα setlist που θα περιλαμβάνει τη μουσική και τα τραγούδια του original soundtrack, μουσική που έχουν γράψει οι S.W.I.M για ταινίες και θεατρικά που θα παρουσιαστούν πρώτη φορά, αλλά και την πρώτη προβολή για το κοινό, της ταινίας μικρού μήκους “Αμυγδαλή”. H Μαρία Χατζάκου (drummer) σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο στην “Αμυγδαλή”, η Μαριλένα Ορφανού (Loo) συνθέτει την πρωτότυπη μουσική της ταινίας και μαζί με την Τζίνα Δημακοπούλου (κιθάρα) μας υπόσχονται ένα live performance όπου ο John Carpenter συναντάει τους Air, την Mica Levi, την ορχηστρική και την 80’s μουσική.

Synth αναλογικοί ήχοι, χαοτικές κιθάρες, off-beat ρυθμοί και γυναικεία φωνητικά μπλέκονται με τον κινηματογράφο σε μια συναυλία-παρτυ στο six d.o.g.s.

Εσύ, ξέρεις τι είναι η Αμυγδαλή;
Έλα για να μάθεις! 


Oι Someone Who Isn’t Μe επιστρέφουν με νεο music video από το soundtrack “Amygdala” της ταινίας μικρού μήκους “Αμυγδαλή”.

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του music video “Νever Let Me Go”, οι Someone Who Isn’t Me επιστρέφουν με την οπτικοποιηση ενός ακόμα τραγουδιού από το soundtrack “Αmygdala”.

Το τραγούδι “Σαν Πτώματα” εμπνέει την ταλαντούχα Ελένη Μολφέτα να σκηνοθετήσει το βίντεο που το συνοδεύει. Μια έκφραση για την ανάγκη της ουσιαστικής επαφής, σε μια πραγματικότητα που συνεχίζει να μας απογοητεύει. Σημείωμα της σκηνοθέτριας Ελένης Μολφέτα:

Πίσω από οθόνες, φαντάζει πιο εύκολο να εκφραστείς. Κινητά έχουν γίνει προεκτάσεις των χεριών μας και νιώθουμε ανασφάλεια χωρίς αυτά. Πληκτρολογούμε τα συναισθήματα μας, καταγράφουμε τα πρόσωπα μας, μοιραζόμαστε τις στιγμές μας και τις περισσότερες φορές είναι πιο σημαντικό ένα διαδικτυακό μοίρασμα από το εδώ και το τώρα.

Το τραγούδι των SWIM λέει «Είπες θα έρθεις να με βρεις μα το ξέχασες και τα όνειρα που κάναμε πέταξες, τα χέρια κόψαμε μαζί ξημερώματα και περάσαμε τις μέρες σαν πτώματα.»

Το «Σαν πτώματα» είναι για μένα ένα ροζ βίντεο, για το πόση ανάγκη υπάρχει για έρωτα, για σεξ, για αληθινή επαφή. Έγινε μέσα στην καραντίνα -κρυφά και παράνομα- από μια παρέα φίλων, για κάθε παρέα φίλων. Γιατί κάπως, φτάνει με το κρυφτό πίσω από οθόνες.

Someone Who Isn’t Me 
San Ptomata 
Νέο Μusic Video

Bρείτε το album “Amygdala” σε όλες τις Digital πλατφόρμες 

Credits: Stavros Markoulakis
Niki Ovakoglou
Vasilina Kouliou
Eleni Molfeta

Directed & Produced by: Eleni Molfeta
Camera: Eleni Molfeta & Stavros Markoulakis
Make Up: Niki Ovakoglou
Edit & Color: Eleni Molfeta
Production Manager: Marilena Orfanou


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ημερομηνία: Παρασκευή, 6 Μαΐου
Τοποθεσία: Six d.o.g.s
Εισιτήρια: viva.gr
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Ώρα έναρξης: 21:00
Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.

Πρωτόκολλο covid-19: H είσοδος επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης εντός 6μηνου. Η ταυτοποίηση θα πραγματοποιείται με ταυτότητα ή αλλο επίσημο έγγραφο.

Follow Someone Who Isn’t Me: Official Website | Facebook | Ιnstagram | Spotify | Youtube




Δες και αυτό!