Sky Premium Life: κάνε το Rhodiola – Ashwagandha κομμάτι της καθημερινότητάς σου

23/03/2022
Rhodiola Ashwagandha

Η πολύτιμη ηρεμία του μυαλού και της ψυχής, θέμα ατέρμονων συζητήσεων, σεμιναρίων και εσωτερικού διαλογισμού… Λένε πως, εμείς οι ίδιοι κρατάμε το «κλειδί» για μια πιο ήρεμη καθημερινότητα. Για ένα τόσο σπουδαίο συναίσθημα, που δύσκολα όμως καταφέρνουμε να το νιώσουμε στις μέρες μας. Φτάνει να κοιτάξουμε γύρω μας και θα το καταλάβουμε… Το άγχος, οι συνεχείς υποχρεώσεις, τα «σημεία των καιρών», μας αφήνουν με ένα κουρασμένο και ταλαιπωρημένο ψυχισμό, που δεν μπορεί να αποδώσει σωστά.

Ναι, υπάρχουν τρόποι να δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, θετικές σκέψεις και σχέδια, αποδράσεις (κυριολεκτικές και μεταφορικές!), μια ισορροπημένη διατροφή, συστηματική άσκηση, είναι κάποια από αυτά που συμβάλλουν σε μια πιο υγιή «ρουτίνα». Προσθέτοντας στις συνήθειες μας και ένα εξειδικευμένο και στοχευμένο, για την περίπτωση, συμπλήρωμα διατροφής, εξασφαλίζουμε στον εαυτό μας μια ακόμα καλύτερη πορεία.

Η Sky Premium Life®, σας παρουσιάζει ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής, με τον συνδυασμό των ξεχωριστών, προσαρμογόνων βοτάνων Rhodiola & Ashwagandha, εμπλουτισμένο με βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Η χρυσή ή Αρκτική ρίζα Rhodiola, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες υπερτροφές και έχει μελετηθεί εκτενώς. Οι ρίζες της περιέχουν πάνω από 140 ενεργά συστατικά, τα οποία βοηθούν το σώμα να αντέχει το στρες και να μπορεί να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Βελτιώνει το άγχος, την κόπωση και περιορίζει τα συμπτώματα της κατάθλιψης. Παράλληλα, η Ashwagandha, γνωστή και ως το κεράσι του χειμώνα, αποτελεί σημαντικό βότανο της αγιουβερδικής ιατρικής, με πολλαπλές, ωφέλιμες ιδιότητες για μεγάλο μέρος των οργανικών μας συστημάτων (πχ. ανοσοποιητικό, νευρολογικό, ενδοκρινικό και παραγωγικό).

Rhodiola Ashwagandha

Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός, συνεισφέρει θετικά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, αλλά και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, γλυκόζη, αλάτι και είναι κατάλληλο για vegetarians & vegans.

Κάντε το RhodiolaAshwagandha κομμάτι της καθημερινότητάς σας και εκμεταλλευτείτε τα πολλαπλά, θεραπευτικά και αναζωογονητικά του οφέλη!

Sky Premium Life…in love with life!




Δες και αυτό!