Η πρώτη γυναικοκτονία του 2022: 69χρονος τραυμάτισε θανάσιμα την 79χρονη σύζυγό του

21/02/2022
από

Μια ακόμη γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, αυτή την φορά στα Ιωάννινα, όπου ένας 69χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την 79χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, αργά χθες το βράδυ, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων o 69χρονος άνδρας, καθώς φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα την 79χρονη Αμερικανίδα σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, το ΕΚΑΒ δέχθηκε μία κλήση μετά τις εννέα, για μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όταν έφτασε το ασθενοφόρο, η γυναίκα ήταν νεκρή και ενημερώθηκε η αστυνομία. Αρχικά ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε αιφνίδιος, όμως ο ιατροδικαστής, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε ότι είχε μώλωπες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι προηγουμένως, ο 69χρονος της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, ο άνδρας δεν έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!