Miss Hellas Drag Pageant 2022: Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν

16/02/2022
Pageant

Τα Miss Hellas Drag Pageant καλούν και φέτος Drag Queens από όλη την Ελλάδα να διαγωνιστούν για τον τίτλο της Miss Hellas Drag 2022.

Miss Hellas Drag Pageant 2022Ο διαγωνισμός των Drag Queens θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιούνιου στην Αθήνα, για 2η χρονιά λίγο πριν τη διοργάνωση του Athens Pride 2022.

Όσα άτομα θέλουν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντάς email έως 10 Μάιου, στο [email protected], έχοντας επισυνάψει δύο φωτογραφίες τους in drag και κάποιο video performance τους.

Οι δύο κατηγορίες που θα κρίνουν την νικήτρια των φετινών καλλιστείων Miss Hellas Drag Pageant είναι Pageant Queen on an Evening Gown (Βραδινό ένδυμα), όπου οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν για την αρτιότητα της εικόνας τους (make up, hairstyle & presentation of the Gown) και η δεύτερή κατηγορία είναι δείξε μας το Ταλέντο σου (Drag show/Performance).

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα οριστεί από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και θα λάβει ένα χρηματικό έπαθλο που θα καθοριστεί τη βραδιά των καλλιστείων από τα έσοδα της εισόδου και άλλα πλούσια δώρα που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Διοργανώτρια και παρουσιάστρια του θεσμού Miss Hellas Drag Pageant είναι η μοναδική Drag Queen ΔούKISSα.

Η κριτική επιτροπή που θα πάρει την απόφαση για το ποια θα φορέσει φέτος το στέμμα και την κορδέλα αποτελείτε από τον Legend του Drag Lenn Ryberg, τον Iconic Λάκη Γαβαλά, το Queer Model/Performer Reject και τον χορευτή/χορογράφο Μάριο Μιλτιάδου!

https://avmag.gr/315516/osa-eginan-sta-prota-drag-kallisteia-tis-athinas/

Ακολούθησε στα social τον διαγωνισμό για να μαθαίνεις νέα και εξελίξεις για την φετινή διοργάνωση: Facebook Page & Instagram Profile.

Αυτός ο Ιούνιος θα είναι πιο λαμπερός από ποτέ!

https://avmag.gr/317942/i-tammy-tsanaka-einai-i-proti-miss-hellas-drag-queen1/

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!