Holly Grace: To bullying δεν έχει σταματήσει μέχρι και σήμερα

Holly Grace at The Tonight Show

«Ήμουν ακριβώς σαν το παιδί με τη φράντζα στο διαφημιστικό του Pantene. Δεν γύριζα από το σχολείο στο σπίτι από τον σύντομο δρόμο, γιατί μου την είχαν στημένη», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων χτες στο «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Holly Grace. Επίσης, στη συνέντευξή της είπε ότι το bullying δεν έχει σταματήσει μέχρι και σήμερα, ενώ αποκάλυψε και πώς «γεννήθηκε» η persona Holly Grace.

H εντυπωσιακή Drag Queen συμμετείχε στην τηλεοπτική διαφήμιση του Pantene Pro-V.

Μιλώντας για την μητέρα της είπε «ήταν από πάντα δίπλα μου, ήταν η πρώτη που έμαθε τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Είχε καταλάβει ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό. Τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά με τον πατέρα, επειδή ήταν πιο συντηρητικός».

«Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε διαφορετικά, ποτέ δεν καθίσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για την σεξουαλική μου ταυτότητα. Εκτίμησα το ταξίδι που έκανε για να φτάσει στην πλήρη αποδοχή» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έχουμε όλοι οι άνθρωποι ανάγκη από αγάπη. Οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που σε γεννάει αλλά και αυτή που δημιουργείς».

Για τη Holly Grace τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν από τα παιδικά της χρόνια ακόμα. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε το σκληρό bullying που έχει υποστεί στο σχολικό περιβάλλον και το πώς διαχειρίστηκε εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - HOLLY GRACE

«Η πορεία ήταν δύσκολη από τα παιδικά μου χρόνια. Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν “γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι΄αυτό» ομολόγησε.

Με αφορμή την πρόσφατη εν λόγω διαφήμιση με πρωταγωνιστές μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας θυμήθηκε τις φορές που κι εκείνος κυκλοφορούσε με το κεφάλι χαμηλά ρίχνοντας τη φράντζα μπροστά στο πρόσωπό του.

«Είχα ένα βίαιο σχολικό περιβάλλον. Δεν γύριζα στο σπίτι από τον σύντομο δρόμο γιατί μου την είχαν στημένη. Έχει τύχει να με χτυπήσουν, να με απειλήσουν, αλλά συνήθως με έβριζαν» είπε.

Αποκάλυψε, τέλος, πώς «γεννήθηκε» η persona Holly Grace και εξήγησε την διαφορά μεταξύ Trans και Drag Queen και περιέγραψε πώς αντιδρά στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media.

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!