Ο Ηλίας Γκιώνης καταγγέλλει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του και απευθύνει έκκληση στις ευρωπαϊκές αρχές

Ηλίας Γκιώνης

Με αναρτήσεις ιστοριών των τελευταίων ωρών, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, ο Ηλίας Γκιώνης, καταγγέλλει την ύπαρξη συμβολαίου θανάτου κατά του ιδίου.

Ο Ηλίας έχει γίνει στόχος λόγω των αποκαλύψεων που έχει κάνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες για το κύκλωμα μαστροπείας που δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Αφορμή για την έρευνα που έκανε ο ίδιος και τον φάκελο που κατέθεσε στις εισαγγελικές αρχές των δύο χωρών, αποτέλεσε η καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη, που προσέφυγε στην αστυνομία μετά τον ομαδικό βιασμό της σε σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου “The Met Hotel” στη συμπρωτεύουσα την Πρωτοχρονιά.

Πλέον, ο Ηλίας γνωστοποιεί προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του, το οποίο όμως δεν μπορεί να το αποδείξει και ότι κινδυνεύει να βρεθεί δολοφονημένος όπως ο Γιώργος Καραϊβάζ. Επίσης, απευθύνει έκκληση στα αγγλικά προς τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς, όπως υποστηρίζει, υπάρχει συγκάλυψη από τις ελληνικές αρχές και από τα εγχώρια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δείτε παρακάτω κάποια από τα stories του όπως τα ανέβασε προ μερικών ωρών ο ίδιος στο προφίλ του στο instagram @omikrosprigipakos:

 

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!