Όσα είπε η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη

19/01/2022
από

Η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη περιγράφει τι συνέβη εκείνη τη δραματική βραδιά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε συνέντευξή της στο Zougla.gr

Η Γεωργία που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε μπροστά στην κάμερα τον εφιάλτη που έζησε, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της και ζητώντας δικαίωση, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι «υπάρχει ομάδα που εκμεταλλεύεται ευάλωτα κορίτσια».

Η κοπέλα κατονόμασε τον άνθρωπο που γνωρίζει «εδώ και δύο-τρία χρόνια» ως αυτόν που την προσκάλεσε στο πάρτι του ξενοδοχείου. Όπως είπε και στο παρελθόν είχε προσκληθεί σε πάρτι από τον ίδιο και σε μερικά από αυτά πήγε χωρίς, όμως, να παρατηρήσει κάτι περίεργο και γι’ αυτό – όπως τόνισε – «τον εμπιστευόταν». Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι πήγε στο πάρτι με μια 17χρονη φίλη της, αφού είχε δεχθεί πολλές κλήσεις και μηνύματα από αυτόν τον άνδρα εκείνη τη μέρα.

Όπως είπε η 24χρονη, φτάνοντας στο πάρτι, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με τη φίλη της, διαπίστωσε ότι υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα, ανάμεσα στα οποία και άλλες κοπέλες. «Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον Μάνο και ακόμα ένα παιδί, το οποίο ήρθε να γνωριστούμε μέσω μιας γνωστής μου που βρήκαμε στο πάρτι. Ήμασταν μόνες μας, τρία κορίτσια σε μια γωνία και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό πως δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή με μια ώρα, να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε».

Η Γεωργία είπε πως ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνιας δικής της επιλογής, αφού τα έβαλε εκείνη και σημείωσε πως της έφεραν ακόμα ένα ποτό (βότκα red bul), που αν και δεν το είχε βάλει εκείνη, το ήπιε. Μετά, υπογράμμισε πως μπορεί να ήταν ζαλισμένη από το ποτό, αλλά ξαφνικά «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια» της.

Η 17χρονη φίλη της αντιλήφθηκε πως η 24χρονη δεν ήταν καλά και έτσι οι δύο κοπέλες αποφάσισαν, μαζί με την γνωστή τους, να φύγουν. Η 24χρονη τόνισε πως τον μόνο που χαιρέτησαν, ήταν «ο άνθρωπος που μας κάλεσε στο πάρτι».

Κατόπιν, η ίδια βγήκε από το ξενοδοχείο, οι δύο φίλες της έφυγαν και εκείνη προσπαθούσε να βρει το αυτοκίνητό της χωρίς να τα καταφέρει. Στο μεταξύ, μια από τις δύο κοπέλες που ήταν στο πάρτι μαζί της, της τηλεφώνησε για να δει την κατάστασή της, αλλά εκείνη την καθησύχασε, λέγοντάς της πως «επικοινώνησε με τον Μάνο, ο οποίος θα τη βοηθήσει και θα της πει πού να πάει».

Η νεαρή κοπέλα επικοινώνησε με τον άνδρα που κατονόμασε πως την προσκάλεσε στο πάρτι και της είπε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να τη βοηθήσει, μιας κι εκείνη δεν ήταν σε θέση ούτε να οδηγήσει ούτε καν να αρχίσει να ψάχνει ταξί, ενώ δεν ήθελε να μιλήσει με κάποιον άλλον για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους.

Η 24χρονη ανέφερε πως έκλεισε ένα δωμάτιο, γιατί το μόνο που την ενδιέφερε, ήταν «να πάει να ξαπλώσει εφόσον χανόταν η συνείδησή της». Τη στιγμή που πήγαινε στο εν λόγω δωμάτιο, ο προαναφερθείς άνδρας επικοινώνησε μαζί της εκ νέου και τον ενημέρωσε πως «θα κοιμόταν σε ένα δωμάτιο που είχε κλείσει και είχε πληρώσει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αμέσως μετά, προέκυψε ακόμα ένα τηλεφώνημα, το οποίο όπως είπε η νεαρή κοπέλα, έμαθε, την επόμενη ημέρα και ύστερα από την καταγγελία της στην Αστυνομία, πως έγινε «από τον βιαστή της, από το άτομο που παραδέχθηκε την πράξη του, ένας από τους πολλούς».

Κατά την ίδια, το τελευταίο τηλεφώνημα έγινε από έναν άνδρα που δε γνώριζε «ούτε καν ονομαστικά», όπως υπογράμμισε, και εκείνος πήρε τον αριθμό της από τον 27χρονο που την είχε προσκαλέσει στο πάρτι.

Στη συνέχεια, η 24χρονη αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με τρεις άνδρες σε έναν διάδρομο του ξενοδοχείου, οι οποίοι προσπάθησαν να την πείσουν να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο.

Σε ό,τι αφορά το επόμενο πρωί, η 24χρονη περιέγραψε ότι ξύπνησε και άρχισε να συνειδητοποιεί τι είχε συμβεί. «Δεν είχα κανένα έλεγχο όταν ξύπνησα. Η μνήμη μου σταμάτησε τη στιγμή που έκλεισα το δωμάτιο, το πλήρωσα και πήγαινα σ’ αυτό», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή το ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. […] Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Αφού περιέγραψε μια σειρά από τηλεφωνήματα με τον άνθρωπο που την προσκάλεσε στο πάρτι, ο οποίος της επαναλάμβανε να φύγει από το ξενοδοχείο και να πάει να τον βρει, σημείωσε πως κατάλαβε πως «εκείνος γνώριζε ότι κάτι είχε συμβεί». Όπως είπε, δεν ήθελε να πιστέψει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ντρεπόταν να αντικρίσει το σώμα της, αλλά βρήκε τη δύναμη να επικοινωνήσει με τον εργοδότη της και να του εμπιστευτεί ό,τι είχε γίνει.

«Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει, να πει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Μάνος, ήταν στο πάρτι γιατί ισχυρίζεται ότι δεν ήταν και να πουν ότι ήταν καλεσμένες από αυτόν τον άνθρωπο γιατί έχω μάθει ότι όσες κοπέλες πήγαιναν στα πάρτι, της καλεί ο συγκεκριμένος, αλλά και η ομάδα αυτή», τόνισε και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί με έναν τρόπο να εκμεταλλεύεται ή να οδηγεί σε αυτή την κατάσταση κορίτσια ευάλωτα είτε κορίτσια που θέλουν να βγουν και να πάνε στο μαγαζί τους και έχουν μια γνωριμία με αυτούς τους ανθρώπους, χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι θέλουν ή συναινούν σε κάτι άλλο» σημείωσε. «Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ….δεν είχα συνείδηση, λογική, δυνατότητα αντίδρασης», υπογράμμισε.

με πληροφορίες από zougla.gr και efsyn.gr




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!