“Ήταν ο Β. Λεβέντης ο άνθρωπος που κλήθηκε να απολογηθεί για τον ομαδικό βιασμό”

18/01/2022
από

Στο tvxs.gr μίλησε ο ακτιβιστής Ηλ. Γκιώνης ο άνθρωπος που συνέβαλε ώστε να μην συγκαλυφθεί ο ομαδικός βιασμός της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. 

«Γνωρίζω ότι ο 27χρονος που κλήθηκε να απολογηθεί για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη είναι ο Βασίλης Λεβέντης της Coca Cola, και πως υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεση, άλλων δύο ατόμων στη συγκεκριμένη υπόθεση» δήλωσε ενώ τόνισε ότι δεν παίρνει πίσω ούτε τα όσα έγραψε για την εμπλοκή του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου: «Παρά τη μήνυση που μου έκανε, όχι δεν ανακαλώ. To κύκλωμα είναι μεγάλο και θα φανεί σύντομα» λέει ο Ηλίας Γκιώνης ο οποίος έχει επικοινωνία με την 24χρονη και τον δικηγόρο της και έχει αναλάβει να τη στηρίξει έμπρακτα σε αυτόν τον αγώνα.

Σε σχέση με την ανάρτηση στο διαδίκτυο της φωτογραφίας του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος φαίνεται να διαβάζει το Μακελειό, την εφημερίδα που δημοσιοποίησε το όνομα του στο πρωτοσέλιδο της δείχνοντας τον ως δράστη, ο Ηλίας Γκιώνης απαντά: «Αυτό που ξέρω είναι ότι την είχε εμφανή σε πολύ κλειστό κύκλο, την ανέβασε να τη δουν οι φίλοι του, αλλά διέρρευσε τελικά».

πηγή: Φωτεινή Λαμπρίδη για tvxs.gr




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!