Βρέθηκε το πτώμα του queer φοιτητή που είχε εξαφανιστεί πριν τρεις εβδομάδες

07/01/2022
από

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το άψυχο σώμα που ανασύρθηκε από τον Τάμεση αυτή την εβδομάδα ανήκει στον φοιτητή Χάρβεϊ Πάρκερ.

Μετά από τρεις εβδομάδες αγνοούμενος, ο Χάρβεϊ Πάρκερ βρέθηκε νεκρός στον ποταμό, κοντά στο σημείο που τον είχε καταγράψει μια κάμερα ασφαλείας.

Την Πέμπτη (6 Ιανουαρίου), το ιατροδικαστικό δικαστήριο του Inner West London «επιβεβαίωσε ότι το πτώμα ήταν ο Χάρβεϊ Πάρκερ, 20 ετών», ο οποίος ήταν ένας ταλαντούχος queer μουσικός .

Η επικεφαλής επιθεωρήτρια ντετέκτιβ Lucy O’Connor, ανέφερε σε μια δήλωση: «Παρέχουμε στην οικογένεια του Harvey όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες. Ζητάμε επίσης από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν το απόρρητο της οικογένειας σε αυτή τη δύσκολη και δύσκολη στιγμή».

Ο 20χρονος εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα, όταν έφυγε από το νυχτερινό κέντρο “LGBT + Heaven” στο Charring Cross τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου.

Απευθυνόμενη στην ανακάλυψη του πτώματος του Πάρκερ, η οικογένειά του δημοσίευσε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Είμαστε πολύ λυπημένοι που σας γνωστοποιούμε ότι η αστυνομία ανέσυρε το πτώμα του Πάρκερ από τον Τάμεση. Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ψάξατε μαζί μας, δημοσιεύσατε, μοιραστήκατε και υποστήριξατε εμάς και την αστυνομία στην εύρεση του Χάρβεϊ.

Η αγάπη και η υποστήριξή σας έδειξε ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι γνώρισαν αυτό το λαμπερό, άτομο που ήμασταν τυχεροί να έχουμε στη ζωή μας».

Η οικογένεια του Πάρκερ δημιούργησε μια σελίδα Just Giving προς τιμήν του φοιτητή.

«Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε νεαρές ομάδες υποστήριξης queer ατόμων που θα επωφεληθούν από την υποστήριξη συναισθηματικής ή ψυχικής υγείας αλλά και και για να βοηθήσουν ταλαντούχους μουσικούς από υποεκπροσωπούμενες κοινότητες».




Δες και αυτό!