Ο Πούτιν επιμένει στην τρανσφοβία: Η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άνδρας είναι άνδρας

25/12/2021
από

Υπέρμαχος των “παραδοσιακών αξιών” δήλωσε για ακόμα φορά ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στην παραδοσιακή ετήσια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η οποία κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, επέμεινε ότι «ο άνδρας είναι άνδρας και η γυναίκα είναι γυναίκα», ενώ εξέφρασε την ελπίδα οι Ρώσοι να έχουν ηθικές άμυνες απέναντι στις αντίθετες απόψεις.

Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε πως η Ρωσία αναπόφευκτα θα επηρεαστεί από πολιτιστικές αλλαγές σε άλλα έθνη και πρόσθεσε ότι προσωπικά προτιμά τις «παραδοσιακές αντιλήψεις» για τα θέματα φύλου και μπερδεύεται με τις «εκκεντρικές υποθέσεις».

«Αν κάποιος πιστεύει ότι γυναίκες και άνδρες είναι το ίδιο, αφήστε τους να το πιστεύουν. Όμως πρέπει να υπάρχει κοινή λογική», συνέχισε και έφερε ως παράδειγμα τον αθλητισμό. «Αν ένας άνδρας δηλώσει γυναίκα και αποφασίσει να αγωνιστεί στην άρση βαρών ή σε κάποιο άλλο άθλημα, θα έπαυε να υπάρχει συνολικά ο γυναικείος αθλητισμός», υποστήριξε.

«Πρέπει να υπάρχει κοινή λογική. Υποστηρίζω στην παραδοσιακή προσέγγιση ότι η γυναίκα είναι γυναίκα, ο άνδρας είναι άνδρας, η μαμά είναι μαμά και ο μπαμπάς είναι μπαμπάς», συνέχισε και εξέφρασε την ελπίδα οι Ρώσοι να έχουν επαρκείς «ηθικές άμυνες» απέναντι σε αυτό.

«Πρέπει να το καταπολεμήσουμε, όχι με φωνές και κατηγορίες, αλλά υποστηρίζοντας τις παραδοσιακές αξίες μας», τόνισε ακόμη ο Πούτιν.

Τέλος, υποστήριξε ότι η μάχη κατά του «σκοταδισμού» της Δύσης θα πρέπει να υποστηρίζεται από παραδοσιακές αξίες.




Δες και αυτό!