Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά στα κακοποιητικά σχόλια της Λατινοπούλου

13/12/2021
από

“Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους ψάχνω, ούτε να βρω ένα κόμμα να βολευτώ.”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά του ίδιου και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Πώς απάντησε ο γνωστός δημιουργός;

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο με πολύ κόπο και πολύ προσπάθεια προσωπική να νιώθω ελεύθερος, να λέω αυτό που θέλω να πω. Χαίρομαι πάρα πολύ που κάνω αυτό το πράγμα, χαίρομαι πάρα πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο μέσα από αυτό και αυτός είναι ο στόχος μου. Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους ψάχνω, ούτε να βρω ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω επειδή πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια θέλω να μου πείτε, μου έχετε πει 20 χρόνια, έχω χορτάσει και σας ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Super Κατερίνα και την Άννα Ζηρδέλη.

«Πήρα χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα και δεν θέλω να σταθώ στα συγχαρητήρια. Στέκομαι στα μηνύματα ανθρώπων που είπαν ότι αυτό το οποίο λες εμένα με βοηθάει, με κάνει πιο χαρούμενο, μου δίνει χαρά κι ελπίδα. Αυτό είναι εξαιρετικό, σε αυτό στέκομαι. Όταν λέω είμαι ελεύθερος, εννοώ είμαι ελεύθερος να μιλάω, να εκφράζομαι και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τον χρόνο μου, ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στο πλαίσιο της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=DWgoF_vI1Rk&ab_channel=GreekTv




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!