Villa Brown Ermou Bistrot: Το νέο στέκι στην πολυσύχναστη οδό Πετράκη της Αθήνας

08/12/2021
Villa Brown Ermou

Στο ισόγειο του boutique ξενοδοχείου Villa Brown Ermou, ανάμεσα στην αγαπημένη συνοικία της Πλάκας και την πολυσύχναστη Ερμού, μας υποδέχεται το Villa Brown Ermou Bistrot.

Με παριζιάνικο χαρακτήρα και μια εντυπωσιακή γυάλινη οροφή, που αφήνει το φυσικό φως να λούζει το χώρο, αποτελεί ιδανική πρόταση για after office bites and drinks. Εάν επιλέξετε να καθίσετε στον εξωτερικό χώρο, θα απολαύσετε brunch ή tapas που αναμειγνύουν ελληνικές και γαλλικές γεύσεις διαλέγοντας από ποικιλία ετικετών κρασιών, με θέα τον ανερχόμενο πεζόδρομο της Πετράκη.

Το ξενοδοχείο Villa Brown Ermou, στην καρδιά της Αθήνας, με την υπογραφή της Urban Soul Project, αποθεώνει την κομψότητα και αποπνέει μία retro αισθητική με σύγχρονες πινελιές, που δεν αφήνει αδιάφορους τους εκλεκτούς ταξιδιώτες «bon vivants» και τους Αθηναίους εκείνους που ψάχνουν για μία διαφορετική απόδραση μέσα στην πόλη. Οι λεπτομέρειες διακόσμησης και τα έργα τέχνης στους χώρους, έχουν αναφορές στην αισθητική της Παριζιάνικης Belle Epoque.

Η Brown Hotels συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην Ελλάδα, προχωρά στο άνοιγμα νέων ξενοδοχείων γύρω από την Ομόνοια. Συγκεκριμένα, στο προσεχές διάστημα θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία Lighthouse Athens, Brown Spices και Domino House ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα εγκαινιαστούν και τα πρώτα resorts της αλυσίδας στην Ελλάδα, στην περιοχή της Κορίνθου, την Χαλκίδα, την Ερέτρια και τα Χανιά. Το πλάνο ανάπτυξης της Brown Hotels για την ερχόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής και ανάπτυξης.

Infos: Πετράκη 26, Αθήνα, 10563, Τηλ: 210 331 4782


Σχετικά με την Brown Hotels

Η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels Collection, είναι φημισμένη για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου, όπως στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ, στην Αθήνα και στην Κροατία. Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, εξελίσσοντας την επιθυμία των ιδρυτών να δημιουργήσουν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους τουρίστες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήσουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με χαρακτηριστική αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα. Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστημα 2019/2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέες ιδιοκτησίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από διεθνείς εκδόσεις όπως η Vogue, Times, Wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveler, National Geographic, NY Times. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Brown Hotels μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα τους www.brownhotels.com

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!