“Να μ΄αγαπάς τα Σάββατα” την Παρασκευή στο Apartment

16/05/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Μια μουσικοθεατρική κωμωδία για τους συμβιβασμούς που όλοι – ναι, όλοι…-κάποια στιγμή έχουμε κάνει ή έχουμε σκεφτεί να κάνουμε ξεκινά αυτή την Παρασκευή 17/15/13 στο club Apartment στο Μεταξουργείο μετά τις 23:00. Διότι χειρότερο κι από την ίδια τη μοναξιά, είναι να σε βλέπουν οι άλλοι μόνο…Ειδικά τα Σάββατα!

Η διάρκεια της είναι 100 λεπτά και μετά την παράσταση  ακολουθεί ένα ξέφρενο πάρτι με μουσικές από τον ELIOT και τις μοναδικές Ελληνίδες Marsheaux που τόσο αγαπάμε.

Υπόθεσή: Ένα Σάββατο βράδυ η Ελίνα (Μίνα Ορφανού) πληροφορείται από το σύζυγό της πως θέλει να πάρουν διαζύγιο επειδή αγαπάει άλλη. Αναστατωμένη καταφεύγει στα μπουζούκια. Ο τραγουδιστής (Γιάννης Μωραϊτης), την φλερτάρει κι εκείνη ανταποκρίνεται – λόγω της ημέρας… Στην πορεία όμως κάνουν και οι δύο την ίδια σκέψη: ‘Από το να είμαι μόνος/η, δεν είναι καλύτερα να παραστήσω τον ερωτευμένο/η, μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο;’.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΚείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης, Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας, Κοστούμια: Μάκης Τσέλιος, Ενορχήστρωση – Πιάνο: Δημήτρης Κίκλης, Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Σπηλιόπουλος, Φωτογραφίες: Elena
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μίνα Ορφανού (Στον ρόλο της ‘Ελίνας’’), Γιάννης Μωραίτης (Στο ρόλο του ‘’Γιάννη’’)

Apartment club

(Κολωνού 76, Μεταξουργείο)

 Είσοδος 10 ευρώ με ποτό




Δες και αυτό!