Γιώργος Καραμίχος: «Oι ίδιοι άνθρωποι που με βρίζουν γιατί πάω στο pride, πάνε και χειροκροτούν τα τανκς»

10/11/2021
από

Τον Γιώργο Καραμίχο υποδέχτηκε χθες στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, επειδή συμμετείχε στο Athens Pride με τον γιο του.

«Έγινε τόσο θέμα για το αυτονόητο σε αυτή τη χώρα. Οι άνθρωποι που βρίζουν γιατί πάω στο gay pride, πάνε και χειροκροτούν τα τανκς. Ένας άνθρωπος που είναι καταπιεσμένος προσπαθεί να πάρει κάτι από αυτό που του αρμόζει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μην καταπιέζει τον άλλον», υπογράμμισε.

O ίδιος είχε αναφερθεί για παλιότερα στα σχόλια που είχε δεχθεί.

«Πήγα με τον μικρό χθες να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων Ακούσαμε διάφορα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός πριν λίγες βδομάδες στο Πρωινό.

«Διάφοροι μου έστειλαν στο Instagram «ρεζιλίκια». Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση. Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται, ακόμη καταπιέζονται, και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει. Πρέπει επιτέλους οι άνθρωποι να μάθουμε να αγαπάμε αυτό που μας αρέσει».

«Είμαστε στο 2021 και βλέπουμε τα υπέροχα αποτελέσματα από όλες τις μετρήσεις που έχουμε ανά τον κόσμο, ότι παιδιά με δύο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες δεν έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές, η απόδοσή τους είναι εξαιρετική… Οπότε όλη αυτή η θεωρία και ο μύθος που υπήρχε ότι θα χαλάσει η κοινωνία, έχει καταρριφθεί».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!