Το Συνέδριο Γονιμότητας (που μισεί τις γυναίκες) κάνει καμ μπακ ως εκδήλωση

05/11/2021

Θυμάστε εκείνο το συνέδριο γονιμότητας (1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας) που ήταν να γίνει αρχές Ιουλίου στα Ιωάννινα και είχε προκαλέσει ορυμαγδό αντιδράσεων από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συλλόγους και οργανώσεις για τον σκληρό σεξισμό που προωθούσε και που τελικά ακυρώθηκε;

Ε, αυτό το συνέδριο επιστρέφει, στην Κατερίνη αυτή τη φορά, υπό την μορφή εκδήλωσης. Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 8-11-2021 στις 20:00 θα συμμετέχει (και πάλι) ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης και ο Δρ. Ιατρικής Σχολής κ. Κωνσταντίνος Πάντος στην ΣΧολή Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.

Οι ομιλητές θα μιλήσουν, πέρα από το “μεγάλο Εθνικό θέμα του Δημογραφικού, της Υπογεννητικότητας αλλά και της Υπογονιμότητας των γυναικών” και για το ακυρωθέν 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας που θα γινόταν το καλοκαίρι του 2021 στα Ιωάννινα.

Φρόντισε, μάλιστα, να το επισημαίνει ο Πρόεδρος Σχολής Γονέων Κατερίνης.

Τώρα αν δεν χορτάσετε με τον “προοδευτισμό” της συγκεκριμένης εκδήλωσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια άλλη, στην οποία ένας παπάς θα μιλήσει για τις “ερωτικές σχέσεις”!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!