Ο Carl Nassib αποκάλυψε ότι βγαίνει με έναν “πραγματικά φοβερό τύπο”

06/10/2021
από
Carl Nassib
Carl Nassib

Ο αθλητής Carl Nassib έγινε πρωτοσέλιδο, όταν εμφανίστηκε δημόσια ως γκέι τον Ιούνιο, λέγοντας σε ένα βίντεο στο Instagram: «Είμαι αρκετά κλειστός άνθρωπος, οπότε ελπίζω να ξέρετε ότι δεν το κάνω αυτό για προσοχή. Απλώς πιστεύω ότι η εκπροσώπηση και η προβολή είναι τόσο σημαντικά.» 

Ωστόσο, το αμυντικό τέλος της NFL (National Football League) δεν έκανε καμία αναφορά σε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο στη ζωή του τότε. Τώρα, όμως, η κατάσταση έχει αλλάξει. Μιλώντας σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast Comeback Stories, του συμπαίκτη του Darren Waller, ο 28χρονος παίκτης των Las Vegas Raiders, είπε ότι ήθελε να «είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα κάποιου.» 

Carl Nassib και Erik Gudzinas
Carl Nassib και Erik Gudzinas

«Και δε θα μπορούσα να το έχω αυτό», εξήγησε. «Οπότε, αυτό ήταν το μόνο πράγμα, σκεφτόμουν, ρε φίλε «αυτό είναι που πραγματικά θέλω». Αλλά το έχω τώρα, οπότε είναι καλό.»

Σε σχετική ερώτηση για τον σύντροφό του, σύμφωνα με το Out είπε: «Ω, γνώρισα έναν φοβερό τύπο, και είναι ο καλύτερος.» 

Οι φανς του εικάζουν για την ταυτότητα του μυστηριώδη ανθρώπου στο πλάι του Carl. Πολλά άτομα υποθέτουν ότι ο αγαπημένος του είναι ο Erik Gudzinas, ο οποίος έχει μοιραστεί μια σειρά από φωτογραφίες του, μαζί με τον Carl.

Στην πραγματικότητα, φαίνεται αρκετά πιθανό: Ο Carl πρόσφατα μοιράστηκε μία από τις φωτογραφίες του Erik στα δικά του stories στο Instagram.

https://avmag.gr/314903/carl-nassib-o-protos-anoichta-gkei-paiktis-poy-ypografei-me-ti-nfl/




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!