Ποιος είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; | Προτείνουμε 11 ΛΟΑΤΚΙ+ ηθοποιούς

01/10/2021
από

Ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Με την αποχώρηση του Daniel Craig’s ως του εμβληματικού σούπερ κατασκόπου MI6 με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του «Time to Die» της Universal Pictures, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ποιο άτομο θα μπορούσε να αναλάβει τον εμβληματικό τίτλο του 007 στη συνέχεια.

Το κάστινγκ για τον αγαπημένο ρόλο η αλήθεια είναι ότι δε θα ξεκινήσει πριν από το 2022, όμως εμείς θα πούμε μερικά ονόματα. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο χαρακτήρας αυτός έχει απεικονιστεί αποκλειστικά ως λευκός άνδρας καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας του franchise, αυτό θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για να προσφέρει μια αναπαράσταση σε ανθρώπους που θέλουν να δουν τον εαυτό τους ως ήρωες για μια φορά! Ακόμη κι ο ηθοποιός του No Time to Die, Ben Whishaw, λέει ότι ήρθε η ώρα για έναν ΛΟΑΤΚΙ+ ηθοποιό να φορέσει τα τέλεια γυαλισμένα παπούτσια του Μποντ.

Δείτε ποια κουήρ άτομα έχουμε σκεφτεί για τον ρόλο

Luke Evans

Luke Evans
Luke Evans

Ο 42χρονος Βρετανός ηθοποιός Luke Evans έχει εμπειρία σε ταινίες δράσης (έπαιξε κυρίως τον βασικό κακό Owen Shaw στο Fast & Furious 6) και αν ρίξετε μια ματιά στην εντυπωσιακή του διάπλαση, θα καταλάβετε γρήγορα ότι ο άνθρωπος είναι σίγουρα υπέροχος κατασκοπευτικό υλικό!


Jonathan Bailey

Jonathan Bailey
Jonathan Bailey

Μια άλλη από τις “ιδανικές επιλογές” είναι ο Βρετανός ηθοποιός Jonathan Bailey, ο οποίος έκλεψε τις καρδιές του κόσμου αφού πρωταγωνίστησε στην σούπερ σέξι σειρά του Netflix Bridgerton. Θα μπορούσε σίγουρα να σκίσει ως Τζέιμς Μποντ. Μπορείτε απλά να τον φανταστείτε με το κλασικό κοστούμι 007, ενώ στριφογυρίζει ένα κοκτέιλ μαρτίνι στο χέρι του;!


Sam Smith

Sam Smith
Sam Smith

Αν και γνωστό κυρίως για τη βραβευμένη φωνητική του ικανότητα, θα μπορούσαμε άνετα να δούμε μία non-binary βρετανική ποπ αίσθηση να αναλαμβάνει τον ρόλο του Μποντ! Το Smith μάλιστα κέρδισε Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού το 2016 για το κομμάτι τους “Writing’s on the Wall” από την ταινία Bond του 2015 Spectre.


Matt Bomer

Matt Bomer
Matt Bomer

Μπορεί να μην είναι Βρετανός, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Matt Bomer είναι ένας υπέροχος υποψήφιος και θα μπορούσαμε να δούμε εντελώς τον ηθοποιό των White Collar, American Horror Story και Doom Patrol να τα καταφέρνει περίφημα ως ένας πράκτορας τυλιγμένος στο μυστήριο.


Tessa Thompson

Tessa Thompson
Tessa Thompson

Αφού έπαιξε τη Valkyrie στο Marvel Cinematic Universe, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Tessa Thompson, η οποία έκανε coming out ως αμφιφυλόφιλη IRL το 2018, θα ήταν εξαιρετική πράκτορας MI6!


Lee Pace

Μια άλλη επιλογή της Marvel Cinematic Universe (Captain Marvel, Guardians of the Galaxy), ο ηθοποιός Lee Pace αποπνέει ισχυρές δονήσεις ενός ώριμου άνδρα που θα μπορούσαν να ταιριάξουν σε έναν επόμενο Τζέιμς Μποντ.


Colman Domingo

Colman Domingo
Colman Domingo

Εξαιρετική επιλογή o Colman Domingo για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ απλώς και μόνο επειδή είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους ηθοποιούς αυτής της γενιάς και θα έφερνε μια νέα φρεσκάδα και προοπτική σε έναν καθιερωμένο χαρακτήρας.


Angelina Jolie

Angelina Jolie
Angelina Jolie

Χρειάζεται πραγματικά να το εξηγήσουμε; Αφού πρωταγωνίστησε σε εκρηκτικούς ταινίες όπως: η Lara Croft: Tomb Raider, Salt, Wanted, They Who Wish Me Dead και η επερχόμενη ταινία της Marvel The Eternals, η Angelina Jolie έχει αποδείξει ξανά και ξανά, σε όλη τη θρυλική καριέρα της, ότι είναι Η κουήρ action star, και το να αναλάβει να ηγηθεί μιας ταινίας του Μποντ θα ήταν απολύτως σωστό.


Jeremy Pope

Jeremy Pope
Jeremy Pope

Ο σταρ του Pose και του Hollywood μπορεί να είναι ακόμα καινούργιος στον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αλλά παίζει χρόνια στο θέατρο και το να υποδυθεί τον Μποντ θα ήταν η τέλεια εξέλιξη, για να αναδείξει τα ταλέντα του στον κόσμο.


Wentworth Miller

Wentworth Miller
Wentworth Miller

Πιο γνωστός για τους ρόλους του σε σειρές όπως ,το Prison Break και το The Flash, ο Wentworth Miller έχει εμπειρία από ταινίες δράσης και σασπένς και θα ταίριαζε να αναλάβει τον ρόλο του κλασικού σούπερ κατάσκοπου.


Megan Fox

Megan Fox
Megan Fox

Η Megan Fox ως Μποντ θα είχε μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει την κληρονομιά δράσης που ξεκίνησε σε ταινίες όπως Transformers, Teenage Mutant Ninja Turtles, Rogue, το επερχόμενο σίκουελ των Expendables.




Δες και αυτό!