Η πρωκτική διείσδυση είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ερωτική ζωή κάθε ανθρώπου. Θέλοντας να βοηθήσουμε, αναζητήσαμε αξεσουάρ και sex toys που μπορούν με τη σωστή χρήση*, να διευκολύνουν και να αναβαθμίσουν την εμπειρίας της πρωκτικής διείσδυσης είτε την απολαμβάνουμε μόνα μας ή με συντροφιά.

Ας δούμε τρεις προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν:

  1. Πρωκτικά ντους

Πρωκτικά Ντους - Κλύσματα

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, ειδικά όταν έχει να κάνει με την πρωκτική διείσδυση. Ο σωστός καθαρισμός του πρωκτού πριν το ερωτικό παιχνίδι είναι αναγκαίος για να μη διακοπεί η όλη διαδικασία από ένα “βρώμικο ατύχημα”. Τα πρωκτικά ντους είναι εύκολα στη χρήση και αποτελεσματικά, με το κόστος αγοράς τους, κατά μέσο όρο να κυμαίνεται από 5 έως 35 ευρώ. Στο εμπόριο μπορείς να βρεις αμέτρητές επιλογές που διαφοροποιούνται κυρίως, από το υλικό κατασκευής (σιλικόνης, μεταλλικά, πλαστικά, κ.α.) και τη πρακτικότητα τους (ειδική λαβή, στόμια εκτίναξης 360°, εύκολή μεταφορά, κ.α).

2. Πρωκτικές σφήνες (Butt Plugs)

Πρωκτικές σφήνες (Butt Plugs)Κάθε αρχή και δύσκολη! Για όσα άτομα δυσαρεστούνται με το ξεκίνημα της διείσδυσης, αυτό είναι το ερωτικό βοηθήματα που θα τα κάνει να χαλαρώσουν και να προετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά. Οι πρωκτικές σφήνες ή τα Butt Plugs εισέρχονται και σταθεροποιούνται μέσα στον πρωκτό, ερεθίζοντας και διεγείροντας τον, ώστε να δεχθεί με μεγαλύτερη ευκολία τη διείσδυση. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη, χρώματα, σχέδια και υλικό κατασκευής καθώς και στο κόστος απόκτησης τους.

3. Πρωκτικοί δονητές

Πρωκτικοί ΔονητέςΊσως το πιο διαδεδομένο ερωτικό παιχνίδι που δεν θέλει και πολλές συστάσεις. Οι πρωκτικοί δονητές διατίθενται σε μία τεράστια ποικιλία ξεκινώντας από τους κλασικούς (συντηρητικούς) και φτάνοντας ως τους πιο σύγχρονούς που ελέγχονται από το smartphone σου. Οι διαφορετικοί τύποι, το μέγεθός τους, το σχήμα τους και οι τρόποι λειτουργίας τους είναι κάτι που επιλέγεις εσύ με γνώμονα την σίγουρη ικανοποίηση σου.


* Τα αξεσουάρ και τα sex toys που αφορούν στον πρωκτό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με το κατάλληλο λιπαντικό για να αποφύγουμε πιθανούς τραυματισμούς και θα πρέπει να καθαρίζονται και απολυμαίνονται πριν και μετά τη χρήση τους.