Μην αφήνετε το μήκος των νυχιών σας να είναι εμπόδιο στο σεξ

29/09/2021
από
νύχια, σεξ
Domina Mari & Billie LaBeau for Mondo Fetiche

Ορισμένα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας θεωρούν το μήκος των νυχιών κάτι αμφιλεγόμενο – αυτό δεν ισχύει πια! Το άτομο με το όνομα Shelli, άτομο με μακριά νύχια που κάνει κουήρ sex και το Ro, ένα άτομο που διατηρεί κοντά νύχια και που, επίσης, κάνει κουήρ sex, συνεργάζονται για να καταρρίψουν τους μύθους για τα νύχια και το σεξ και παρέχουν συμβουλές για τη φροντίδα των νυχιών, συμβουλές ασφάλειας και συστάσεις για sex toys. Χρησιμοποιήστε αυτό το άρθρο ως εισαγωγή και οδηγό, αλλά όχι ως το Α και το Ω για τα πάντα.


Ro: Από την εμπειρία μου που ζω και εργάζομαι στην κουήρ κοινότητα, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί μύθοι και στερεότυπα που συνδέονται με τα νύχια και το σεξ – και θέλω να μιλήσω γι’ αυτό! Βλέπω επίσης πολλές συμβουλές για το σεξ στο διαδίκτυο που ενθαρρύνουν τους κουήρ ανθρώπους να κόψουν τα νύχια τους για να κάνουν ασφαλές, διασκεδαστικό σεξ. Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι δε χρειάζεται να θυσιάσει τις αισθητικές του επιλογές για να νιώσει όμορφα με το σώμα του στο σεξ.

Shelli Nicole: Συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό για να εκπαιδεύσω και να κρατήσω τους ανθρώπους ασφαλείς, αλλά επίσης ήθελα πραγματικά έναν χώρο που να μοιάζει επιτέλους, δηλαδή μπορούμε να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε λες και τα νύχια είναι κάποιου είδους BFD ή ένας έλεγχος για το αν είσαι λεσβία;

Ro: Ναι! Ακριβώς!

Shelli Nicole: Από την εμπειρία μου, έχω δει πολύ φόβο και επίκριση από το άτομο που (μπορεί να δέχεται) τις άκρες των νυχιών μου στο σώμα του. Φοβούνται, το καταλαβάινω, σωστά; «Γιατί είναι τύπου, ναι, έχω κυριολεκτικά ένα στιλέτο στα άκρα των δακτύλων μου κι είμαι τύπου το ” Άνοιξε διάπλατα μωρό μου!” – αλλά επίκριση; Αυτά γίνονταν στα 90s και πάλι όχι με τον σωστό τρόπο.

Ελπίζω λοιπόν ότι με την εκπαίδευση, τις συμβουλές και τις προσωπικές εμπειρίες που δίνουμε ότι μπορούμε να απαλύνουμε τους φόβους των ανθρώπων και να τους κάνουμε να σκεφτούν λίγο περισσότερο πριν κρίνουν.

Ro: Το λατρεύω. Επίσης, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με κουήρ-κοντά νύχτα εκεί έξω που χρειάζονται κάποια σοβαρή βοήθεια για την υγιεινή και τη συντήρηση των νυχιών τους, οπότε ελπίζω ότι αυτό θα είναι χρήσιμο και για αυτούς τους ανθρώπους και τους ερωτικούς συντρόφους τους

Shelli Nicole: Θα ήθελα να το πω, “ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΗΡ ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ !!” γιατί αυτό είναι τόσο αλήθεια. Ανησυχούν τόσο πολύ για το πώς καθαρίζουμε τα τεχνητά νύχια μας, αλλά, μωρό μου, ας μιλήσουμε πρώτα για εσάς και για το πώς θα επενδύσετε στα νύχια σας.

Ro: Απολύτως. Τα κοντά, καθαρά, καλά συντηρημένα νύχια συνήθως δεν παρουσιάζουν πολλά ζητήματα στο κουήρ σεξ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα μακριά νύχια είναι εκείνα που παρουσιάζουν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, οι κουήρ άνθρωποι με μακριά νύχια και/ή επεκτάσεις των νυχιών γνωρίζουν γενικά τι κάνουν, ΑΛΛΑ υπάρχουν πολλές επιλογές για να κάνουν την εμπειρία πιο άνετη για τα νευρικά bottom άτομα και/ή για τους ανθρώπους με νύχια που θέλουν να προσφέρουν με τα χέρια τους απόλαυση τους/τις συντρόφους τους.

Επικοινωνία

νύχια, σεξ
Domina Mari & Billie LaBeau for Mondo Fetiche

Shelli: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επικοινωνείς. Νομίζω ότι πολλά άτομα από εσάς φοβάστε να το κάνετε αυτό επειδή πιστεύετε ότι είναι μια μεγάλη δοκιμασία, όπου κάθεστε και κοιτάτε βαθιά ο ένας τον άλλον για τρεις ώρες και συζητάτε και κλαίτε ενώ κρατιέστε από τα χέρια. Όχι, δεν είναι αυτό που εννοώ.

Λέω ότι αν θέλετε να βάλετε τα δάχτυλά σας μέσα σε κάποιον και έχετε ακρυλικά νύχια με μεγάλο μήκος-πρέπει πρώτα να ρωτήσετε το άλλο άτομο αν αυτό είναι οκ για το ίδιο.

Η επικοινωνία δεν είναι μόνο ευθύνη του ατόμου που προσφέρει- είναι ευθύνη και του ατόμου που δέχεται. Εάν ανησυχείτε για οτιδήποτε μπαίνει μέσα σας πείτε το. Από την εμπειρία μου, η κύρια ανησυχία είναι ο πόνος, και η επόμενη ανησυχία είναι αν τα νύχια σπάσουν και χαθούν μέσα – και τα δύο αυτά ζητήματα αναφέρονται παρακάτω. Καθησυχάζω, λοιπόν, τις ανησυχίες αυτές όσο καλύτερα μπορώ, και αν ακόμη ανησυχούν, μπαίνω τόσο όσο μου πειτρέπεται, ελέγχοντας και δίνοντας προσοχή σε όλη τη διάρκεια. Το έχω ξαναπεί ότι πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι ένα είδος δολοφόνου διάθεσης – θα προτιμούσατε να σιωπήσετε και να παίξετε μέσα από τον πόνο ή να μιλήσετε πρώτα για αυτόν και να καταλήξετε σε έναν χώρο ευχαρίστησης;

Ro: Η Shelli έχει απόλυτο δίκιο – ανεξάρτητα από το είδος των νυχιών που εργάζεστε, είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας πριν ξεκινήσετε να κάνετε σέξι πράγματα με τα χέρια ή το στόμα σας ή οτιδήποτε άλλο. Και μόλις αρχίσουν να συμβαίνουν τα σέξι πράγματα, συνεχίστε να κάνετε check -in! Ρωτήστε τον σύντροφό σας για το τι δουλεύει γι ‘αυτόν. Πείτε στο σύντροφό σας τι λειτουργεί για εσάς (και ΠΑΡΑΚΑΛΩ πείτε στο σύντροφό σας αν κάτι σας πονάει – μια απλή προσαρμογή μπορεί να κάνει τη διαφορά!).

Νύχια, σεξ και υγιεινή

Uncle Red & Mimosa for Mondo Fetiche

Καθάρισμα

Ro: Ακόμα κι αν τα νύχια σας είναι κοντά, μπορεί να μαζέψουν βρωμιά, τρόφιμα και άλλα πράγματα κάτω από αυτά – και καμία/κανείς δε θέλει αυτά τα νύχια σε καμία από τους τρύπες της/του. Χρησιμοποιήστε ένα καρφί ή βούρτσα για να διατηρήσετε τα νύχια σας καθαρά. Εάν η εργασία ή τα χόμπι σας απαιτούν να είστε σε επαφή με πολύ λάδι ή λίπος (φωνάξτε τους κουήρ σέξι μηχανικούς μοτοσυκλέτας), χρησιμοποιήστε μία ελαφρόπετρα για να καθαρίσετε το δέρμα στα χέρια σας και γύρω από τα νύχια σας.

Πλύνετε τα χέρια σας πριν κάνετε κάθε είδους σεξ με τα δάχτυλά σας. Και μη βάζετε τα δάχτυλά σας στον εαυτό σας ή σε κάποιον/α σύντροφο αμέσως μετά τη χρήση απολυμαντικού χεριών, ή μετά το κόψιμο καυτερών πιπεριών (το τελευταίο το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο). Θα πρέπει επίσης να πλένετε τα χέρια σας ΜΕΤΑ το σεξ, ειδικά αν έχετε πάει να εξερευνήσετε μέσα σε κάποιον πρωκτό.

Shelli: Πολλά από αυτά που είπε ο Ro για τους ανθρώπους με κοντό καρφί ισχύουν και για τους χρήστες που χρησιμοποιούν την επέκταση. Πρώτον – πλένετε τα χέρια σας όλη την ώρα, αλλά ειδικά πριν τα βάλετε μέσα σε κάποιον. Κανείς δεν θέλει να πάρει μια επίγευση από το δείπνο σας ή να έχει μέσα του τα μικρόβια από το τηλεχειριστήριό σας. Ωστόσο, εάν έχετε μακρύτερα νύχια/επεκτάσεις, θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα παραπέρα. Πάρτε μερικές βούρτσες νυχιών από το τοπικό φαρμακείο ή το κατάστημα ειδών ομορφιάς και χρησιμοποιήστε τις για να καθαρίσετε καλά κάτω από τα νύχια σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι σαπούνι χεριών έχετε (αυτό είναι το αγαπημένο μου). Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τις τρίχες εκεί – όχι στο σημείο που σπάτε το καρφί ή το ανασηκώνετε, αλλά δίνετε λίγη επιπλέον προσοχή!

Συντήρηση

Shelli: Οι επεκτάσεις νυχιών απαιτούν συνεχή συντήρηση, και αν πρόκειται να προσφέρετε απόλαυση με τα δάχτυλά σας σε κόσμου, πιθανότατα ακόμη περισσότερη. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να βεβαιωθείτε ότι διατηρούνται σωστά οι επεκτάσεις των νυχιών σας. Ανάμεσα στα ραντεβού για να φτιάξετε τα νύχια σας, οι προεκτάσεις σας θα μπορούσαν να αρχίσουν να σηκώνονται από το κάτω μέρος ή από το πλάι, θα μπορούσατε να σπάσετε ένα νύχι και να το γίνει οδοντωτό ή μερικά από τα βερνίκια/διακοσμητικά σας θα μπορούσαν να αρχίσουν να σκίζονται/να πέφτουν.

Όσο πιο συχνά πηγαίνετε, τόσο λιγότερο θέμα θα είναι αυτά τα πράγματα. Αλλά αν δε συμβαδίσετε με τα τακτικά ραντεβού, καλύτερα να τα αποφύγετε. Σκεφτείτε το – αν το νύχι σας σηκώνεται, υπάρχει πιθανότητα να πέσει, πράγμα που σημαίνει ότι αν χρησιμοποιήσετε αυτό το δάχτυλο, μπορεί να ξεκολλήσει μέσα στην/στον σύντροφό σας ή να πνιγεί (όχι με τον καλό τρόπο). Θα πρέπει να σταματήσετε και να αρχίσετε να ψάχνετε, ή ακόμα χειρότερα, να καταλήξετε στα επείγοντα. Εάν έχετε ένα οδοντωτό νύχι, κινδυνεύετε να γδάρετε τον άλλον άνθρωπο, κάτι που δεν είναι διασκεδαστικό (το εσωτερικό του λαιμού μου έχει γρατσουνιστεί από ένα ή δύο νύχια και δεν είχε πλάκα), ενώ το χρώμα μπορεί να προκαλέσει αιφνιδιαστική αλλεργική αντίδραση. Κάντε λοιπόν ό, τι περνάει από το χέρι σας για να κρατήσετε στην άκρη τα μετρητά που χρειάζονται για τη σωστή και τακτική διαχείριση των νυχιών σας.

Ro: Αν έχετε κοντά νύχια, τότε πιθανότατα τα κόβετε, αλλά για την αγάπη όλων των τρυπών, ΠΑΡΑΚΑΛΩ λιμάρετε τα επίσης! Κανείς δε θέλει τα οδοντωτά άκρα των νυχιών σας να σκίζουν το εσωτερικό τους. Έχετε μαζί σας ένα μία λίμα για οποιεσδήποτε ανάγκη εξομάλυνσης προκύψει την τελευταία στιγμή.

Νύχια, σεξ και ασφάλεια

Selene Sun & Elody Rose for Mondo Fetiche

Shelli: Εντάξει -εδώ είναι που πραγματικά μπαίνουμε στο θέμα, και θα μπω αμέσως. Εάν έχετε τεχνητά νύχια η/ο ειδικός που θα σας τα τοποθετήσει στο νύχι θα το κάνει με κάποιον ημιμόνιμο τρόπο (ακρυλικό, gel & Dip είναι το πιο δημοφιλή), ώστε να μην ξεκολλήσουν. Είμαι σκληρή με τα νύχια μου. Θέλω να πω, δεν χτίζω σπίτια, αλλά κάνω αρκετά. Μερικά από αυτά τα πράγματα περιλαμβάνουν την τοποθέτησή τους μέσα σε ανθρώπους. Είναι ασφαλές επειδή δεν υπάρχει πιθανότητα να ξεκολλήσουν λόγω του πόσο καλά διαχειρίζομαι τη συντήρηση των νυχιών μου και λόγω του τρόπου που είναι ημιμόνιμα κολλημένα στα πραγματικά νύχια μου.

Αυτό που δεν είναι ασφαλές είναι να βάζετε τα δάχτυλά σας μέσα σε κάποιον άνθρωπο ενώ έχετε”Pop & Go” επεκτάσεις νυχιών. Η επαναχρησιμοποιήσιμη πρέσα στα νύχια είναι χαριτωμένη, αλλά διατηρείται με ταινία ή κόλλα νυχιών. Αυτά τα νύχια προορίζονται να φύγουν εύκολα και είναι για να φοριούνται για σύντομο χρονικό διάστημα και συνήθως μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με το μούλιασμα σε ζεστό νερό. Τα χρησιμοποιώ όταν θέλω να αφήσω στα φυσικά νύχια μου να ξεκουραστούν από τα ακρυλικά, και αυτά ξεκολλούν αμέσως, ανεξάρτητα από το πόσο κόλλα βάζω ή πόσο μακράς διάρκειας λένε ότι είναι. Μπορεί να σου φύγει το νύχι όταν πας να βγάλεις την πιστωτική από το πορτοφόλι για παράδειγμα. Τόσο εύκολα. Έτσι, αν μπορούν να σκάσουν τόσο εύκολα με αυτόν τον τρόπο, τι νομίζετε ότι θα γίνει όταν βρεθούν μέσα σε έναν άνθρωπο, σε υγρό περιβάλλον και με λιπαντικό, αλλά και τόση ζέστη; Απλά – μην το κάνετε.

Θα πρέπει να τα αφαιρέσετε, να αφαιρέσετε την κόλλα/ταινία, να πλύνετε τα χέρια σας, να λιώνετε τα νύχια σας, να πλένετε ξανά τα χέρια σας ΚΑΙ ΜΕΤΑ μπορείτε να βάλετε με ασφάλεια τα δάχτυλά σας σε κάποιο άτομο.

Τέλος, εάν έχετε διακοσμήσεις νυχιών ή διακοσμητικά που κρέμονται μην τα βάζετε μέσα σε κανέναν άνθρωπο για πολύ προφανείς λόγους. Ακόμα κι αν το καλύψετε με ένα γάντι, μπορεί να τρυπήσει και δεν είναι διασκεδαστικό ούτε αξίζει και τον κόπο.

Προσαρμογές

Shelli: Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Η πιο δημοφιλής μέθοδος είναι το «Queer-Babe-who-like-to-put-finger-in-hole-but-still-have-long -cute-ass-nails Manicure» όπως το ονομάζω εγώ, όπου επιλέγετε δύο δάχτυλα που τα κρατάτε κοντά και τα χρησιμοποιείτε για διείσδυση.

Το μόνο μου πρόβλημα με αυτό είναι ότι απορρίπτει όλα τα άλλα δάκτυλα – αλλά αν σου αρέσει, μου αρέσει. Εάν έχετε μόνιμες/ους συντρόφους, θα μπορούσατε επίσης να ζητήσετε την προτίμησή τους ως προς το σχήμα και το μήκος για να τις/τους διευκολύνει περισσότερο.

Αυτές είναι μόνο δύο προτάσεις, αλλά δεν κάνω τίποτε από τα δύο. Προτιμώ να συμβιβάζομαι με άλλους τρόπους.

Sex toys και τεχνικές

Ro: Υπάρχει το Wet For Her Finger Extender (1), που καλύπτει δύο δάχτυλα. Συνήθως κοστίζει περίπου $ 40. Μου αρέσει που αυτό το παιχνίδι, γιατί προσφέρει πολύ χώρο για δάχτυλα + νύχια. Είναι επίσης κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι εύκολο να αποστειρωθεί και δε φιλοξενεί βακτήρια. Εάν αυτό το παιχνίδι δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας, εδώ είναι μερικές άλλες επιλογές που βρήκα:

Τα Mini Marvels Finger Vibes (5) (44 $) καλύπτουν μεμονωμένα δάχτυλα και προσφέρουν δόνηση. Έρχονται σε διάφορα σχήματα και χρώματα και είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη.

Τα Calexotics Finger Swirls (2) (12,99 $) είναι επίσης κατασκευασμένα από σιλικόνη και έχουν υφή για επιπλέον διέγερση.

Ακόμη υπάρχει το Oxballs CLAW Textured Glove (4) ($ 72), το οποίο μοιάζει με ένα εξωγήινο χέρι, αλλά και το γάντι Oxballs Fingerfuck (3) ($ 49), το οποίο μοιάζει με Bop-It για σεξ. Συμπεριλαμβάνω αυτά τα παιχνίδια στο μείγμα γιατί μπορεί να είναι μια διασκεδαστική επιλογή για άτομα που αναζητούν κάτι πραγματικά συγκεκριμένο, αλλά έχουν μερικά σημαντικά μειονεκτήματα. Πρώτον, είναι αρκετά ακριβά. Δεύτερον, και τα δύο παιχνίδια είναι κατασκευασμένα από TPR, το οποίο είναι ένα πορώδες υλικό, οπότε δε θα μπορείτε να τα αποστειρώσετε πλήρως. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα παιχνίδι TPR, μην το χρησιμοποιήσετε στον πρωκτό, μην το μοιραστείτε με άλλα άτομα και αντικαταστήστε το μετά το πρώτο σημάδι φθοράς (όπως σκούρες κηλίδες ή λιπαρότητα στην επιφάνεια).

Για την κάλυψη μακριών νυχιών κατά τη διάρκεια του σεξ, μια από τις καλύτερες επιλογές για ασφάλεια και λειτουργικότητα είναι επίσης η φθηνότερη επιλογή σας – πάρτε ένα γάντι λατέξ ή νιτριλίου, ρίξτε μερικές μπάλες βαμβακιού στις άκρες των δακτύλων σας, τραβήξτε το, λιπάνετε το και προχωρήστε. Σε αντίθεση με τα προστατευτικά εργαλεία που καλύπτουν ένα μόνο δάχτυλο, ένα σφιχτό γάντι θα παραμείνει στη θέση του ενώ θα σπρώχνετε όσο δυνατά θέλει η/ο σύντροφός σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά δάχτυλα ταυτόχρονα.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί τρόποι για να καλύψετε τα μακριά νύχια κατά τη διάρκεια του σεξ.

Shelli: ΑΓΑΠΩ όλες τις προτάσεις παιχνιδιών και βεβαιώνω ότι μερικές από αυτές είναι πραγματικά τέλειες, όταν πρόκειται για σεξ με τα δάχτυλα! Ήθελα να μιλήσω για μερικές τεχνικές ακόμη. Για εσωτερική διέγερση, πάρτε το χρόνο σας στην αρχή. Σας παρακαλώ, μην πηγαίνετε αμέσως στο εσωτερικό κάποιου ατόμου (εκτός κι αν αυτό είναι που σας αρέσει να κάνετε μαζί). Το κύριο πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσετε είναι πραγματικά το πάνω μέρος του νυχιού σας, δίνοντας προσοχή στο πώς αντιδρούν καθώς η άκρη μπαίνει βαθύτερη μέσα τους. Όταν τα νύχια μου βρίσκονται μέσα σε κάποιο πρόσωπο, ο στόχος μου δεν είναι το βάθος ή η ταχύτητα – είναι η πληρότητα και ο ρυθμός, ειδικά λόγω του αιχμηρού σχήματος του νυχιού μου.

Για εξωτερική κολπική διέγερση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα μαξιλαράκια των δακτύλων σας – εκεί θα βάλετε τη μεγαλύτερη δύναμη. Με αυτόν τον τρόπο τα νύχια σας δε θα έχουν μεγάλη επαφή και θα αποφύγετε τυχόν ξαφνικές γρατζουνιές. Μπορείτε επίσης να πάρετε δύο δάχτυλα, να τα κουλουριάσετε και να χρησιμοποιήσετε το πίσω μέρος των δακτύλων σας. Όταν κάνετε μια γροθιά για να τονώσετε ένα πέος, ανάλογα με το μέγεθος, μπορεί να αισθάνονται το πίσω μέρος των νυχιών σας. Μου είπαν ότι είναι συνήθως μια βαρετή αίσθηση και καθόλου ανησυχητική, και όσο τα πάτε καλά με τη συντήρηση των νυχιών σας, υπάρχει μικρή πιθανότητα γρατζουνιών. Τέλος, ΜΗΝ χρησιμοποιείτε τα νύχια σας στην ουρήθρα, απλά μην το κάνετε!

Σπάμε τους Μύθους

Mistress Datura & Vanniall for Mondo Fetiche

Μύθος #1: «Οι άνθρωποι με ακρυλικά νύχια είτε δεν είναι πραγματικά κουήρ είτε είναι bottom».

Shelli: Αυτό είναι λάθος. Είναι σίγουρα καιρός να απαλλαγούμε από αρκετά στερεότυπα για τις κουήρ γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου αυτού που υποδηλώνει ότι το μήκος των νυχιών μου είναι αυτό που καθορίζει με ποιο άτομο και με ποιον τρόπο θα κάνω σεξ. Δε με πειράζει όταν οι άνθρωποι ονομάζουν τους εαυτούς τους (top, bottom κ.λπ.) – Νομίζω ότι όλα είναι καλά και διασκεδαστικά (για τα περισσότερα από εμάς), και αν σε κάνει να νιώθεις καλά, τότε προχώρα.

Αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι οι άνθρωποι επιβάλλουν μια ταμπέλα σε άλλα άτομα απλά λόγω της εμφάνισής τους, ή κάποιου μέρους του στυλ τους. Αν υπέθετα ότι κάθε γκομενάκι που συναντούσα και που είχε νύχια δεν είναι πραγματικά κουήρ, θα είχα χάσει μερικούς ανθρώπους και το υπέροχο σεξ μαζί τους. Πολλά από εσάς κάνετε τέτοιες υποθέσεις και στη συνέχεια λέτε ότι δεν καταλαβαίνετε γιατί η σεξουαλική σας ζωή δεν υπάρχει, ή είναι σε αδιέξοδο -χμμμ αναρωτιέμαι γιατί;

Μύθος #2: “Όλα τα κουήρ άτομα με κοντά νύχια είναι top.”

Ro: Όχι! Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να κρατούν τα νύχια τους κοντά επειδή είναι βολικό ή άνετο ή απαραίτητο για τη δουλειά τους. Ρωτήστε τι αρέσει στον άνθρωπό σας πριν κάνετε μια υπόθεση. Ίσως είναι top ή ίσως απλώς κιθαρίστες (αλλά επίσης, ίσως είναι και τα δύο! Και ίσως αυτός είναι ακριβώς ο τύπος σας!).

Τελικές σκέψεις για τα νύχια και το σεξ

Mistress Veronica Vixen & Charlie Kicks for Mondo Fetiche

Shelli: Το κλειδί επιστρέφει στην επικοινωνία. Έχω Stiletto Style Nails – είναι οβάλ προς τα πάνω και στη συνέχεια σχηματίζουν μια μυτερή άκρη – και τα έχω βάλει μέσα σε πολύ κόσμο. Έκανα αρκετή εξάσκηση για να ξέρω τι κάνω και να ρωτάω τους ανθρώπους πριν τους τα βάλω μέσα τους.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω (εκτός από τη γαμημένη επικοινωνία) είναι να έχετε ευγένεια στην αρχή και να δίνετε προσοχή στις αντιδράσεις του άλλου προσώπου για να καταλαβαίνετε πότε μπορείτε προφανώς να κάνετε περισσότερα. Μιλήστε κατά τη διάρκεια και χαλαρώστε. Ειλικρινά δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση. Αν θέλετε τα δάχτυλά μου (και τις τεχνητές επεκτάσεις τους) μέσα σας, ενημερώστε με, και αν όχι, είναι επίσης ωραίο – υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να σας πηδήξω.

Ro: Είτε έχετε κοντά νύχια, είτε μακριά νύχια είτε επεκτάσεις νυχιών, είναι σημαντικό να τα φροντίζετε (άτομα με κοντά νύχια, παρακαλώ μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε μία λίμα!). Όπως είπε η Shelli, οι άνθρωποι με μακριά νύχια γνωρίζουν γενικά τι στο διάολο κάνουν, οπότε αν είστε νευρικοί στο να σας πηδήξει με τα δάχτυλά του ένα γκομενάκι με υπέροχα μακριά νύχια, ένα απλό check-in μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επιλογές κάλυψης νυχιών για επιπλέον προστασία. Μπορούμε λοιπόν να αφήσουμε όλα αυτά τα σκονισμένα στερεότυπα που σχετίζονται με τα νύχια στην πρώτη σεζόν, το δεύτερο επεισόδιο του The L Word όπου ανήκουν;




Δες και αυτό!