Ο Pete Buttigieg κι ο σύζυγός του έγιναν μπαμπάδες

06/09/2021
από
Pete Buttigieg
Pete Buttigieg

Ο Αμερικανός γραμματέας μεταφορών Pete Buttigieg και ο σύζυγός του Chasten ανακοίνωσαν με χαρά τη γέννηση του γιου και της κόρης τους.

Το ζευγάρι μοιράστηκε τα νέα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης το Σάββατο (4 Σεπτεμβρίου) με μια φωτογραφία. Χαμογελούν κρατώντας ο καθένας ένα από τα νεογέννητα μωρά τους.

«Ο Chasten και εγώ είμαστε πολύ ευγνώμονες για όλες τις ευχές από τότε που μοιραστήκαμε την είδηση ​​ότι γινόμαστε γονείς», έγραψε ο Pete.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Penelope Rose και τον Joseph August Buttigieg στην οικογένειά μας».

Ο Joseph είναι το όνομα του αείμνηστου πατέρα του Pete Buttigieg, καθηγητή της Notre Dame που πέθανε λίγο αφότου ο Buttigieg ανακοίνωσε τη διερευνητική του εκστρατεία για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2019. Τα ευχάριστα νέα καθιστούν τον Pete Buttigieg τον πρώτο ανοιχτά γκέι γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, που έγινε γονέας, ενώ υπηρετεί στο γραφείο.

Ο ίδιος και ο Chasten, που ήταν παντρεμένοι από το 2018, ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα ότι έγιναν γονείς μετά από προσπάθεια τεκνοθεσίας για ένα χρόνο.

«Η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη, την υποστήριξη και τον σεβασμό για την ιδιωτική μας ζωή που μας προσφέρθηκε», ανέφερε τότε ο Buttigieg.

https://avmag.gr/136312/episima-o-pete-buttigieg-o-protos-anoichta-gkei-ypoyrgos-ton-ipa/




Δες και αυτό!