Στον ανακριτή ο Σεμέδο | Οχετός Ραπτόπουλου για το θύμα

31/08/2021
από

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε ο 27χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, έπειτα από σχετικά καταγγελία 17χρονης.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εξερχόμενος από το ανακριτικό γραφείο δήλωσε «αθώος» και υποστήριξε πως «όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα» επειδή είναι ποδοσφαιριστής. «Να είστε εδώ ξανά όταν θα αθωωθώ» πρόσθεσε μπροστά στις κάμερες.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Θα συνεχίσει να κρατείται στη ΓΑΔΑ και την Πέμπτη στις 13:00 θα επανεμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Ο συγκατηγορούμενός του, 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, πήρε επίσης προθεσμία, αλλά για την Παρασκευή στις 11:00. Εις βάρος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, έπειτα από σχετικά καταγγελία 17χρονης.

Η καταγγελία έγινε στην αστυνομία από την ίδια την 17χρονη το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα: Το περιστατικό συνέβη στις 28 Αυγούστου ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ με τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Παράλληλα, συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος θα οδηγηθεί κι αυτός σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα.

Οχετός Ραπτόπουλου

Ο αθλητικογράφος Κώστας Ραπτόπουλος με αφορμή την υπόθεση Ρουμπεν Σεμέδο, εξαπόλυσε έναν ακόμα οχετό, αποδίδοντας την ευθύνη για τον καταγγελόμενο βιασμό στο… θύμα!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος κατά την διάρκεια της εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε έναν νέο οχετό με ρατσιστικές κορώνες και victim blaming, αφού ο ίδιος φαίνεται να αποδίδει την αποκλειστική ευθύνη στην 17χρονη που φέρεται να βιάστηκε!

πηγή: efsyn.gr, rosa.gr




Δες και αυτό!