Πατέρας χτύπησε τον 6χρονο γιο του επειδή κάθισε στα πόδια ενός αγοριού | Προφυλακίστηκε

26/08/2021
από
ομοφοβία, ενδοοικογενειακή βία, πατέρας

Ένας πατέρας από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης, επειδή χτύπησε τον 6χρονο γιο του, όταν τον είδε να κάθεται στην αγκαλιά ενός άλλου αγοριού.

Ένα δικαστήριο άκουσε πώς ο πατέρας τριών παιδιών, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί, πίστευε ότι το παιδί του έμπαινε σε «σεξουαλική σχέση». Στη συνέχεια πέταξε το αγόρι στο έδαφος και το χτύπησε επανειλημμένα.

Το περιστατικό, που συνέβη τον περασμένο Αύγουστο, προκάλεσε αρκετούς μώλωπες στο πόδι του παιδιού.

Η Courier Mail ανέφερε ότι η βία συνεχίστηκε για αρκετές ημέρες και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αγοριού, αλλά και της μητέρας η οποία προσπάθησε να προστατεύσει τα παιδιά της.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο άντρας φώναξε «το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι λάθος» καθώς συνέχισε την επίθεσή του. «Αν ήταν ενήλικες, θα τους είχα σκοτώσει», φέρεται να είπε.

Η μητέρα του αγοριού προσπάθησε να παρέμβει προστατεύοντας τα άλλα παιδιά της, γεγονός που οδήγησε τον δράστη να την κολλήσει στον τοίχο και να ξεκινήσει να την πνίγει, αφήνοντάς την αναίσθητη.

Η γυναίκα κατηγόρησε τον σύντροφό της ότι της είπε πριν λιποθυμήσει: «καλύτερα να με γαμ..@ς μετά από αυτό.» 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα μετά από έλεγχο. Έδωσαν εντολή ασφαλιστικών μέτρων για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του άνδρα, την οποία παραβίαζε συνεχώς, επικοινωνώντας με την πρώην σύντροφό του και πιέζοντάς την να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του.

Ο άνδρας ομολόγησε την ενοχή του για επίθεση που οδήγησε σε πραγματική σωματική βλάβη, πνιγμό, απόπειρα παραπλάνησης της δικαιοσύνης, πέντε κατηγορίες επίθεσης και παράβαση εντολής ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην αστυνομία: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, έπιασα το αγόρι μου να κάθεται στην αγκαλιά ενός άλλου αγοριού, αυτό είναι το πιο θλιβερό πράγμα που έχω δει στη ζωή μου. Είμαι σκατά, δεν έπρεπε να απλώσω χέρι στο παιδί μου, αλλά στην πραγματικότητα το έκανα.»

Έχει ήδη εκτίσει 371 ημέρες υπό προφυλάκιση και θα είναι επιλέξιμος για αποφυλάκιση τον Δεκέμβριο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!