Ποδοσφαιρίστριες δημοσιοποιούν τη σχέση τους με μία φωτογραφία

13/08/2021
από

Οι Ολυμπιονίκες Kristie Mewis και Sam Kerr αποκάλυψαν ότι είναι επίσημα μαζί με την πιο αξιολάτρευτη φωτογραφία στο Instagram.

Ακόμα και πριν από τους αγώνες του Τόκιο 2020 κυκλοφόρησαν φήμες στο διαδίκτυο για τις δύο εκλεκτές αθλήτριες. Αυτό γιγαντώθηκε όταν η Mewis παρηγορούσε την Kerr, μετά τη νίκη της ομάδας των Η.Π.Α. έναντι της Αυστραλίας, για το χάλκινο μετάλλιο στις 5 Αυγούστου. Οι δύο γυναίκες εθεάθησαν να αγκαλιάζονται στο γήπεδο μετά τον αγώνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Kerr (@samanthakerr20)

Η Kerr δημοσιοποίησε τη σχέση τους με μια απλή ανάρτηση στο Instagram. Η Αυστραλή ποδοσφαιρίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της και τη Mewis που είναι αγκαλιασμένες και φιλιούνται, μαζί με ένα emoji καρδούλα.

Η Γερμανίδα ποδοσφαιρίστρια Melanie Leupolz, η οποία παίζει στην Chelsea FCW, σχολίασε με πολλές καρδούλες. Η Hannah Blundell της Manchester United σχολίασε το ίδιο, με ένα emoji φωτιάς.

Η Erin Robertson, η οποία κέρδισε τη 15 σεζόν του διαγωνισμού μόδας Project Runway, αστειεύτηκε ότι η φωτογραφία του ζευγαριού «πρέπει να είναι κάρτα συναλλαγών.»

Η Kerr έχει κάνει coming out εδώ και λίγο καιρό. Το 2019, μοιράστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ της Nike, ότι η πρώην σύντροφός της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να τη βοηθήσει να ανακάμψει από έναν «σοβαρό τραυματισμό» αρκετά χρόνια νωρίτερα, και να χειριστεί την «ψυχική πλευρά» του να επανέλθει.

Δεν ήταν γνωστό πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες εάν η Mewis, η οποία παίζει ως μέση για την Houston Dash, ήταν μέλος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας. Το OutSports, το οποίο συνέταξε μια λίστα με τα ανοιχτά κουήρ άτομα στον αθλητισμό, δεν τη συμπεριέλαβε στη λίστα του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Kerr δεν ήταν η μόνη που εξέφρασε έντονα τα συναισθήματά της για τη σχέση της. Η Mewis δημοσίευσε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του ζευγαριού μετά τους Ολυμπιακούς στα stories της στο Instagram.

Εκεί φαινόταν η Mewis να κοιτάζει στον καθρέφτη, ενώ η Kerr στέκεται πίσω της, αγκαλιάζοντάς την. Αν βλέπατε προσεκτικά, η Mewis κρατάει το χέρι της Kerr – είναι πολύ τρυφερό.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!