Βίαιη ομοφοβική επίθεση σε πάρκινγκ στη Βρετανία από συμμορία εφήβων

12/08/2021
από

Μια ομάδα περίπου 10 εφήβων αγοριών και κοριτσιών επιτέθηκε βάναυσα σε δύο γκέι άνδρες σε ένα πάρκινγκ στην Αγγλία το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφήνοντας τον ένα αναίσθητο.

Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας στο East Hertsfordshire, οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά σε χώρο στάθμευσης της αγοράς Waitrose στο Northgate End νωρίς το πρωί της Κυριακής. Τα θύματα, άνδρες ηλικίας 25 και 22 ετών, περίμεναν στο πάρκινγκ, όταν περικυκλώθηκαν από μια ομάδα περίπου 10 εφήβων (αποτελούμενη κυρίως από αγόρια και τουλάχιστον δύο κορίτσια), που φορούσαν κουκούλα. Η ομάδα έκανε ομοφοβικά σχόλια, πριν ξεκινήσει η επίθεση.

Ο 22χρονος έπεσε αναίσθητος και υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο μάγουλο, τη μύτη και στο μάτι. Ο 25χρονος υπέστη κάταγμα στο σαγόνι και στο χέρι. Οι άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε τοπικό νοσοκομείο.

«Αυτή η απαίσια επίθεση άφησε τους δύο άνδρες με σοβαρά τραύματα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ανακριτής Γκάρι Μπανγκς, από την Τοπική Μονάδα Εγκλήματος East Herts. «Υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένους στα εγκλημάτα μίσους αξιωματικούς σε μια πολύ δύσκολη στιγμή».

«Εν τω μεταξύ, οι έρευνές μας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπευθύνων και ζητάμε από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να βοηθήσει», συνέχισε ο Μπανγκς.

«Τα εγκλήματα μίσους μπορεί να έχουν καταστροφικό αντίκτυπο στα θύματα και την ευρύτερη κοινότητα και δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτά».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!