TikTok: Ο Mat Stevenson «τεκνοθέτησε» την τρανς φίλη της κόρης του

10/08/2021
από
Mat Stevenson
Mat Stevenson

Ο ηθοποιός του «Home and Away», Mat Stevenson, «τεκνοθέτησε» συμβολικά την τρανς φίλη της κόρης του, όταν ο πατέρας της την εγκατέλειψε μετά από τη φυλομετάβασή της.

Ο Stevenson, «τεκνοθέτησε» τη Belle Bambi, την καλύτερη φίλη της κόρης του Grace Hyland. Και οι δύο είναι τρανς κοπέλες.

Η Hyland και η Bambi ανέβασαν ένα βίντεο στο TikTok το Σαββατοκύριακο για να μοιραστούν με τον κόσμο το τι συνέβη.

«Είμαστε αδελφές τώρα!»

Σε ένα βίντεο η 20χρονη Hyland προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια στην 23χρονη Bambi, με τη λεζάντα: «Ο μπαμπάς της BFF έφυγε, επειδή εκείνη είναι τρανς. Κάναμε αυτό λοιπόν!»

Το βίντεο στη συνέχεια δείχνει τον Stevenson με ένα πιστοποιητικό τεκνοθεσίας, ενώ η λεζάντα και η φωνή αναφέρουν: «Με υποστήριζε πάντα και θέλει να υποστηρίξει και τη Bambi.»

https://www.tiktok.com/@grace.hylandd/video/6993427151676640514?referer_url=https%3A%2F%2Fattitude.co.uk%2F&referer_video_id=6993427151676640514&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6994763348831536645

Η συγκεκριμένη «τεκνοθεσία» δε θεωρείται νομικά δεσμευτική, αλλά το πιστοποιητικό αναγνωρίζει τον Stevenson ως τον «εκλεκτό μπαμπά» της Belle, όπως αναφέρει το news.com.au.

Στο δικό της κανάλι στο TikTok, η Bambi είπε: «Επιτέλους ένας μπαμπάς που με αποδέχεται και με αγαπά για αυτό που είμαι.» 

@bambifairy

Finally a dad who accepts and loves me for who I am 💗🏳️‍⚧️ #dad #adopted #trans #tgirl #fyp #family

♬ sign of the times – favsoundds

Η Hyland, η οποία ξεκίνησε τη φυλομετάβαση σε ηλικία 12 ετών, και ο Stevenson εμφανίστηκαν στην αυστραλιανή εκπομπή «The Project» για να συζητήσουν τη φυλομετάβαση της Hyland.

«Ήμουν τόσο μικρή, τύπου τέσσερα ή πέντε, ένιωθα πραγματικά ότι ήμουν κορίτσι και δεν μπορούσα να το εξηγήσω», είπε η Hyland, «Και τότε στα δεκατέσσερά μου, παρουσιαζόμουν πλήρως ως Grace δημοσίως, και στο σχολείο.»

Ο Stevenson είπε ότι γνώριζε για το υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών σ τα τρανς άτομα και δεν ήθελε γίνει κι η κόρη του ένας αριθμός σε αυτές τις στατιστικές.

«Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα, έχουμε ένα πολύ υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών εφήβων ατόμων και είναι μια τραγωδία. Τα τρανς έφηβα άτομα είναι 36 φορές πιο πιθανό να αυτοτραυματιστούν, να αυτοκτονήσουν.»

Το LGBTIQ+ Health Australia ανέφερε πρόσφατα ότι τα νεαρά ΛΟΑΤΚΑ+ άτομα ηλικίας 16 έως 17 ετών ήταν σχεδόν τρεις φορές πιο πιθανό να έχουν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ τα τρανς άτομα ηλικίας 14-25 ετών έχουν δεκαπέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!