Επιμήκυνση πέους: πώς γίνεται και ποια είναι τα οφέλη

06/08/2021
από
επιμήκυνση πέους

Η επιμήκυνση πέους είναι μια επέμβαση που πραγματοποιείται με σκοπό την αύξηση του μεγέθους ή τη διόγκωση του πέους. Είναι ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες ή επιπλοκές, ενώ η διαδικασία είναι σύντομη.

Με την αυξητική πέους ένα άτομο μπορεί να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό όταν είναι επιθυμητό έχει πια την επιλογή να το κάνει, εύκολα, γρήγορα και χωρίς παρενέργειες ή δυσκολίες. Πολύ συχνά οι ασθενείς έχουν το φόβο της στυτικής δυσλειτουργίας μετά την επέμβαση, ο φόβος όμως αυτός δεν έχει καμία βάση, καθώς δεν επηρεάζεται καθόλου αρνητικά η στύση, αντιθέτως βελτιώνεται.

Η επέμβαση διαρκεί από 45 λεπτά έως 1,30 ώρα και ο ασθενής επιστρέφει στις δραστηριότητές του μόλις λίγες μέρες μετά το χειρουργείο. Φυσικά, είναι απαραίτητο να απέχει από τις σεξουαλικές επαφές για περίπου 1 μήνα, αλλά σε κάθε περίπτωση ο γιατρός είναι αυτός που θα ορίσει το ακριβές χρονικό διάστημα αποχής που απαιτείται αλλά και τι άλλο θα πρέπει να προσέχει ο ασθενής για λίγο καιρό μετά. Επίσης, συνιστάται να απέχει και από άλλες δραστηριότητες ή συνήθειες για μερικές εβδομάδες, ώστε να επιταχυνθεί η επούλωση όσο πιο άμεσα γίνεται.

Ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να επιμηκύνει το πέος του αλλά και να το διογκώσει μέσα στην ίδια επέμβαση. Η διπλή επέμβαση διαρκεί έως 2 ώρες. Η επιμήκυνση αυξάνει το μέγεθος περίπου κατά 2 εκατοστά συνήθως, ενώ η διόγκωση περίπου κατά 3 εκατοστά. Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι μόνιμα και άμεσα ορατά.

Η επέμβαση μεγέθυνσης πέους καλείται φαλλοπλαστική και θεωρείται ένα γρήγορο και ασφαλές χειρουργείο όταν πραγματοποιείται από έμπειρο και εξειδικευμένο γιατρό. Συνήθως η τεχνική που χρησιμοποιείται είναι με προσθήκη λίπους και άλλες νεότερες τεχνικές επεξεργασίας και μεταφοράς λίπους και αυτόλογου ιστού.

Σημαντικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι παίζει εκτός από το μέγεθος και η διάθεση και η αυτοπεποίθηση ενός ανθρώπου. Αν κάποιος άνθρωπος κρίνει ότι με τη διαδικασία της φαλλοπλαστικής θα ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και θα αυξήσει την ερωτική του διάθεση, τότε ίσως πρέπει να τη δοκιμάσει.

Το ψυχολογικό κομμάτι επηρεάζει πολύ τη σεξουαλική απόδοση ενός ατόμου, γι’ αυτό, όταν υπάρχει ζήτημα μικροφαλλίας ή όταν κάποιος νομίζει ότι υστερεί σε σχέση με το μέσο όρο υπάρχει η δυνατότητα αυξητικής του πέους του. Με αυτή την τεχνική το πέος μπορεί να αυξηθεί σε μήκος αλλά και τα διογκωθεί ταυτόχρονα, χωρίς όμως να είναι απαραίτητη η διπλή επέμβαση σε κάθε περίπτωση. Ένα ραντεβού με ειδικό γιατρό για να γίνει σωστή διάγνωση και εκτίμηση του επιθυμητού στόχου και αποτελέσματος, είναι απαραίτητο για όποιον επιθυμεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες.


Για περισσότερα αξιόπιστα επιστημονικά άρθρα υγείας επισκέψου το doctoranytime.gr




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!