Park Your Cinema στο ΚΠΙΣΝ με ταινία το “Pride” του 2014

05/08/2021
από
Pride 2014, Park Your Cinema
Pride 2014

Για έκτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το Park Your Cinema, η σειρά υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), υποδέχεται το κοινό.

Φέτος, το ΚΠΙΣΝ, για τις ταινίες που απευθύνονται σε ενήλικες, συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ), τον σημαντικότερο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας

Για αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, που χρειαζόμαστε να γελάσουμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, το ΦΚΘ παρουσιάζει μια σειρά από ταινίες που αποδεικνύουν ότι η κωμωδία είναι, τελικά, μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Pride 2014
Pride 2014

Pride (2014):

Μια ομάδα Λονδρέζων ακτιβιστών ΛΟΑΤΚΙ φτάνει σε μια μικρή πόλη της Ουαλίας για να συμπαρασταθεί σε μια χούφτα απεργών ανθρακωρύχων και στις οικογένειες τους, που πεισματικά αντιστέκονται στη νεοφιλελεύθερη πολιτική της Μάργκαρετ Θάτσερ. Τα γεγονότα που ακολουθούν παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας και παρασύρουν όλους τους πρωταγωνιστές να δουν με έναν διαφορετικό τρόπο τη ζωή. Με χιούμορ και κοινωνική ευαισθησία και παίρνοντας μαθήματα από ταινίες, όπως τα Άνδρες έτοιμοι για όλα και Billy Elliot, η ταινία του Μάθιου Γουόρτσας ανοίγει μία λιγότερο γνωστή σελίδα της βρετανικής ιστορίας.

Σκηνοθεσία: Μάθιου Γουόρτσας
Πρωταγωνιστούν: Μπιλ Νάι, Ιμέλντα Στάντον, Ντόμινικ Γουέστ, Πάντι Κονσιντάιν, Άντριου Σκοτ
Διάρκεια: 119′

Η δυνατότητα παρακολούθησης της προβολής τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με απαραίτητη την προκράτηση θέσης.

Παρασκευή 06/08 | 21:00
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ
Η είσοδος είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή.

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 δελτία εισόδου.
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00.
  • Η κράτηση σας ισχύει έως 30 λεπτά (20:30) πριν την έναρξη της εκδήλωσης, εφόσον επικυρώσετε τα δελτία εισόδου σας. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας, καθώς μετά το πέρας της προκαθορισμένης ώρας (20:30), οι κρατήσεις θα ακυρωθούν αυτόματα. Με κάθε δελτίο εισόδου που θα επικυρώσετε, θα σας δοθεί μοναδική αριθμημένη θέση. 
  • Δεν επιτρέπονται αλλαγές θέσεων και μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
  • Η ηλεκτρονική προεγγραφή είναι απαραίτητη, λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής αριθμημένων θέσεων στον χώρο της εκδήλωσης χωρίς να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική προεγγραφή.
  • Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Τα προγράμματα Park Your Cinema, Park Your Cinema Docs και Park Your Cinema Kids πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!