Απονομή βραβείων Outview Film Festival

27/04/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Απονομή βραβείων Outview Film Festival, με live από Marietta Fafouti & Minor Project το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 στο Faust (Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12)

Είσοδος: 8 ευρώ (χωρίς ποτό)

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους:

• Νίκος Σούλης (Σκηνοθέτης)
• Βένια Βέργου (Κριτικός Κινηματογράφου, Εκπρόσωπος τύπου Ταινιοθήκης της Ελλάδας)
• Τάκης Σπετσιώτης (Σκηνοθέτης)

και θα απονείμουν το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας του φεστιβάλ. Οι ταινίες που είναι στο διαγωνιστικό τμήμα είναι με αλφαβητική σειρά οι:
• BearCity 2: The Proposal (Douglas Langway, 110’, USA, 2012)
• Beyond The Walls (Hors Les Murs) (David Lambert, 100’, France, 2012)
• Call Me Kuchu (Malika Zouhali-Worrall & Katherine Fairfax Wright, 90’, USA/Uganda, 2012)
• Healing By Sharing (Carsten Cierocki & Michael Stock, 90’, Germany, 2013)
• I Want Your Love (Travis Mathews, 71’, USA, 2012)
• Mixed Kebab (Guy Lee Thys, 98’, Belgium/Turkey, 2012)
• Petunia (Ash Christian, 105’, USA, 2012)
• R/evolve (Billie Rain, 85’, USA, 2013)
• Route of Acceptance (Heather Tobin, 114’, Canada, 2012)
• Sassy Pants (Coley Sohn, 90’, USA, 2012)
• The Invisible Men (Yariv Mozer, 70’, Israel, 2012)
• They Glow in the Dark (Παναγιώτης Ευαγγελίδης, 70’, Greece, 2012)
• United in Anger: A History of Act Up (Jim Hubbard, 95’, USA, 2012)
• Woman’s Lake (Frauensee) (Zoltan Paul, 85’, Germany, 2012)

Για πρώτη φορά φέτος το Antivirus, θα απονείμει Βραβείο Antivirus για Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους.Όλες οι φετινές ταινίες μικρού μήκους που θα προβληθούν στο φεστιβάλ είναι υποψήφιες!

Μετά την απονομή των βραβείων θα ακολουθήσει live από Marietta Fafouti & Minor Project

Marietta Fafouti
Το φθινόπωρο του 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος, «Try A Little Romance», από την Inner Ear και με παραγωγό τον Νίκο Αγγλούπα (aka Ottomo). Ενάμιση χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε και ο δεύτερος δίσκος της «Homemade Joy» από την Inner Ear σε παραγωγή Θοδωρή Ζευκιλή. Τα singles των δύο album της «Don’t stop» και «Kookoobadi» κατέκλυσαν αμέσως τα ραδιόφωνα και έγιναν μεγάλες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, ενώ το «Kookoobadi» αναδείχτηκε το καλύτερο τραγούδι του 2012 από τους αναγνώστες της Athens Voice. Και τα δύο albums φιγουράρουν στα top 10 μεγάλων μουσικών και όχι μόνο περιοδικών, sites και blog για τις χρονιές που κυκλοφόρησαν. Ενώ το δημοφιλές μουσικό site mixgrill.gr ανάδειξε το «Homemade Joy» ως τον καλύτερο δίσκο για το 2012.
Στις πιο πρόσφατες δουλειές της ανήκει και η μουσική για τη θεατρική παράσταση «I am my own wife» του Ιωσήφ Βαρδάκη, για την οποία η ίδια βραβεύτηκε, τα soundtracks των ταινιών «Fatherly love» του Κωνσταντίνου Πιλάβιου, «Pray» της Θέλγιας Πετράκη, η μουσική συμμετοχής της με το Ρένο Παπασταύρο στην ταινία «Luton» του Μιχάλη Κωνσταντάτου αλλά και το τραγούδι της «Take me there» για την καμπάνια μεγάλης αεροπορικής εταιρίας.
Αυτή την περίοδο η Μαριέττα γράφει τα τραγούδια για το 3ο album της το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2013.
Περισσότερα στο www.mariettafafouti.com

Minor Project
Κάπου στα μέσα του 2010 και με αφορμή την παρουσίαση δίσκου των B-sides μαζεύτηκαν οι τέσσερις τους για να παρουσιάσουν την ακυκλοφόρητη δουλειά του Στάθη. Λίγους μήνες μετά , ηχογραφούν τα κομμάτια που θα αποτελέσουν τον κορμό της επερχόμενης πρώτης κυκλοφορίας τους, σε συνεργασία με τον Διονύση Μπάστα στο NoiseBox studio.
Με την αρχή του νέου έτους (23/1/2011) η μπάντα δίνει την πρώτη της συναυλία ως “Minor Project” πλέον, στο αγαπημένο τους Six D.O.G.S , το οποίο στη συνέχεια αποτέλεσε την βασικότερη συναυλιακή τους εστία. Ακολούθησε μια σειρά συναυλιών σε Αθήνα, Πάτρα,Χαλκίδα ,Καστοριά και άλλες πόλεις της επαρχίας.
Λίγο αργότερα, τον Μάιο, ο παραγωγός του Μελωδία 99,2 Χρήστος Παπαμιχάλης κυκλοφόρει τη συλλογή Lost.Not.Found από την EMI ,στην οποία συμπεριλαμβάνει το ακυκλοφόρητο μέχρι τότε “Great”.
Η πιο σημαντική ίσως εξέλιξη της μέχρι τώρα πορείας της μπάντας είναι η ένταξή της στην οικογένεια της Αντέλμα και η απόφαση συνεργασίας με το Στάθη Δρογώση για την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ των Minor.
Ο δίσκος, με όνομα ‘In Colors’, διατίθεται πλέον από το site της AntelmaMusic σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε φυσική μορφή μέσω παραγγελίας.Περισσότερα: http://www.minor-project.com/




Δες και αυτό!