Κέρδισε προσκλήσεις για τις τελευταίες παραστάσεις της Φαλακρής Τραγουδίστριας.

15/04/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του περιοδικού antivirus και του θέατρου Βικτώρια και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράστασή Φαλακρή Τραγουδίστρια. Πρόκειται για remake της θρυλικής παράστασης του σκηνοθέτη που είχε σπάσει ταμεία τις χρονιές 2005 – 2007 στα θέατρα Επί Κολωνώ, ΚΘΒΕ και Βικτώρια και είχε αποσπάσει πλήθος θετικών κριτικών απο τον Τύπο.

Οι προσκλήσεις είναι για τις 3 τελευταίες παραστάσεις του έργου:

5 διπλές για την Παρασκευή 26/4/13 στις 21:00

5 διπλές για το Σαββάτο 27/4/13 στις 21:00

και 5 διπλές για την Κυριακή 28/4/13 στις 20:00

Πως μπορείς να λάβεις εύκολα μέρος στον διαγωνισμό με 2 βήματα ; Γράφεις σε σχόλιο παρακάτω την ημέρα που επιθυμείς να δεις την παράστασή και κάνεις tag την σελίδα του Antivirus magazine στο facebook .

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα την Πέμπτη 25/04/13 στο profile τους. O διαγωνισμός διαρκεί από 20–25/04/13.

Λίγα λόγια για την παράστασή:

Η Φαλακρή Τραγουδίστρια του Ευγένιου Ιονέσκο «ζωντανά» στο THEATROVICTORIA κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9:00μμ και κάθε Κυριακή στις 8:00μμ σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού.

Η Φαλακρή Τραγουδίστρια που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ επί σκηνής, παίζεται αδιάκοπα από το 1958 στο μικρό θέατρο του Υσέτ του Παρισιού και είναι το δεύτερο πιο πολυπαιγμένο έργο στην Ευρώπη (μετά την Ποντικοπαγίδα της Άγκαθα Κρίστι) ενώ ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που παρήλασαν από τις θέσεις του κοινού, έχει ξεχωρίσει το γέλιο της θρυλικής Έντιθ Πιάφ η οποία έλεγε: «Έρχομαι και ξανάρχομαι να δω τη Φαλακρή Τραγουδίστρια όταν είμαι μελαγχολική!».

video από την παράσταση:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!