«Born This Way», το blog που ξεχωρίζει

19/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

 «Από την ηλικία των επτά ετών, λέει ο Matt, από το Connecticut, είπα σε άλλα παιδιά από ότι είμαι gay. Δεν ήξερα τι σήμαινει, αλλά είχα καταλάβει ότι δεν ήταν καλό και αυτό το γεγονός προσέλκυσε την προσοχή των άλλων. Το γεγονός της αρνητική προσοχή δεν είχε σημασία. Και τότε, προς τα δεκαπέντε μου, κατάλαβα πραγματικά ότι είμαι gay. Και εκεί, ήταν και η αρχή του εφηβίκου άγχος.»

Δεκάδες αφηγήσεων, μια μαρτυρία μεταξύ πολλών άλλων στο blog «Born This Way» (παραπομπή στο τραγούδι της Lady Gaga). «Για μένα,δεν υπάρχει αμφιβολία. Οι φωτγραφίες αποτελούν απόδειξη ότι γεννιόμαστε ομοφυλόφιλοι. Δεν προκειται για επιλογή και το γνωρίζουμε από μικρή ηλικία.» δηλώσε σε συνέντευξη του ο ιδρυτής του blog, Paul V., στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Τα πάντα ξεκίνησαναπό τον ιδρυτή του blog, Paul V., με αφορμή τις δεκάδες αυτοκτονίες ομοφυλόφιλων εφήβων που έπεσαν θύματα συμμαθητών τους. «Ήμουν τόσο θυμωμένος και ένιωσα την ανάγκη πως έπρεπε κάποιος να βγει και να υποστηρίξει τα ομοφυλόφιλα παιδιά, να υπάρχει ένα μέρος που να μπορούν να ακουστούν και να βρίσκουν λίγη παρηγοριά ενώ παράλληλα να βλέπουν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του στο CNN (στα αγγλικά)

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!