Η grande dame του Ελληνικού κοσμήματος Λιάνα Βουράκη παρουσίασε την Πέμπτη 4 Απριλίου στο κατάστημα Liana Vourakis, μια ολοκληρωμένη συλλογή κοσμημάτων αλλά και αντικειμένων με θέμα τα μάτια, σε ένα pop-up concept με την ονομασία Surpreyes. Βασισμένο στο μάτι, το προαιώνιο σύμβολο της αντίληψης και της πνευματικής ενόρασης, το μάτι, που βλέπει το κόσμο γύρω μας και το κόσμο μέσα μας, το μάτι, ως δύναμη προστασίας και ενέργειας η Λιάνα παρουσίασε τη συλλογή της που θα φιλοξενείται στο κατάστημα της μέχρι και τις 11 Απριλίου.

Η επιτυχία της βραδιάς ήταν αναμενόμενη. Γνωστή και λατρεμένη για την εξαιρετική ποιότητα κοσμημάτων της, για το δημιουργικό της ταλέντο και τα διαχρονικά της σχέδια , η αγαπητή σε όλους Λιάνα Βουράκη, καλωσόρισε τους λαμπερούς προσκεκλημένους της, με τη γνωστή θετική της ενέργεια και τον φιλικό και θερμό τρόπο που σε κάνει να νιώθεις σπίτι σου.

Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Φαίδρας Αναστασιάδη στο κατάστημα της Βουκουρεστίου στήθηκε ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό ματιών με τολμηρά χρώματα στη διακόσμηση, πύργους φτιαγμένους από Εye Cupcakes καθώς και  μοναδικά Eye Nail Arts σχεδιασμένα αποκλειστικά για την βραδιά.

Πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ και της showbiz παρευρέθηκαν στο υπέροχο αυτό event. H όμορφη ζωντανή μουσική από όργανα Hallo και Hang συμπλήρωσε την ατμόσφαιρα έκπλησσοντας όσους παρευρέθησαν στο Surpreyes Pop- Up Store της Βουκουρεστίου!

Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Λιάνα Βουράκη

Το σίγουρο είναι ότι για μια ακόμη φορά η φιλοξενία και καλλιτεχνική δημιουργία της Λιάνας Βουράκη μας εντυπωσίασε και το τμήμα μόδας και ομορφιάς του antivirus σας προτείνει να επισκεφθείτε αυτό το πρωτότυπο κατάστημα, γιατί πραγματικά αξίζει.

info:

Διάρκεια λειτουργίας Pop- Up Store 4 -11 Απριλίου 2013
Ώρες: ώρες λειτουργίας καταστημάτων
Διεύθυνση καταστήματος: LIANA VOURAKIS, κατάστημα CityLink, Βουκουρεστίου 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3311.027

  

Ταυτότητα

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα και τα ρολόγια.

Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος από το τεύχος 33. 

E-mail : lucas@avmag.gr

 

 

 

 

 

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : lucas@avmag.gr