Snoop Dogg: Ένας gay ράπερ δεν θα ήταν αποδεκτός

08/04/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Πως θα σας φαινόταν ένας gay ράπερ;

Αν και σε εμάς δεν θα μας προκαλούσε ιδιαίτερη έκπληξη, αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ένα ομοφυλόφιλος ράπερ δεν θα ήταν και πολύ επιτυχημένος.

Ανάμεσα σε αυτούς που το πιστεύουν και ο διάσημος Snoop Dogg, ο οποίος σε πρόσφατη δήλωση του υποστήριξε ότι η ομοφυλοφιλία και η ραπ μουσική δεν ταιριάζουν και τόσο. Συγκεκριμένα δήλωσε: « Δεν πιστεύω ότι ένας ράπερ, ο οποίος εκδηλώνει ανοιχτά τις προτιμήσεις του, θα τα πάει καλά με την κοινωνία…» Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους μιας και αρκετοί από αυτούς είναι θαυμαστές του.

Στις μέρες μας, η ιδεολογία της ραπ βιομηχανίας είναι συνδεδεμένη με το πρότυπο του σκληρού και ατίθασου άνδρα, ο οποίος περιτριγυρίζεται από πολλές γυναίκες. Για αυτό ακριβώς για πολλούς «straight και ραπ» αποτελούν κανόνα.

Από την άλλη υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως αυτή του εξίσου γνωστού ράπερ, Frank Ocean, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τις προτιμήσεις του λίγο καιρό πριν.

Λέτε να καταφέρει ο Frank να σπάσει τελικά τις στερεοτυπίες στον κόσμο της ραπ μουσικής;

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!