Στις 20 Μαρτίου η απονομή του Grand Prix Μαρία Κάλλας

19/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Πενηνταπέντε νέοι λυρικοί τραγουδιστές από έντεκα χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα, Αυστρία, Ελβετία, Ρωσία, Ουκρανία, Αρμενία, ΗΠΑ, Κορέα, Κίνα) συμμετέχουν στον φετινό, 37ο Διεθνή Διαγωνισμό Grand Prix Μαρία Κάλλας, ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 13 ως τις 20 Μαρτίου στην Αθήνα.

Ωστόσο, η ζοφερή οικονομική κατάσταση δεν άφησε ανεπηρέαστη τη διοργάνωση, η οποία φέρει τη «σφραγίδα» του Διεθνούς Καλλιτεχνικού Κέντρου Athenaeum και διεξάγεται σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα και τη «συμβολική», όπως χαρακτηρίζεται από τους διοργανωτές, οικονομική ενίσχυση που έχει υποσχεθεί το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Έτσι, λόγω οικονομικών δυσκολιών, ο διαγωνισμός φέτος αφορά αποκλειστικά την όπερα. Η διεθνής κριτική επιτροπή αποτελείται, για μια ακόμη φορά, από διεθνούς φήμης καλλιτέχνες: ανάμεσά τους ο Λουίτζι Άλβα (Ιταλία), ο Πίτερ Κάτονα (Αγγλία), η Τσέριλ Στούντερ (Γερμανία), ενώ την Ελλάδα εκπροσωπούν η Ζανέτ Πηλού, ο Λουκάς Καρυτινός και η Κική Μορφωνιού.

Ο τελικός κύκλος και η απονομή του Grand Prix θα γίνει στις 20 Μαρτίου, στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Τους φιναλίστ θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ιασίου Ρουμανίας, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Γκέοργκ Κοστίν.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα www.megaron.gr 

Τιμές: Φοιτητικά: € 10 / Γ Ζώνη: € 20 / Β Ζώνη: € 33 / Α Ζώνη: € 45 / Διακεκριμένη Ζώνη: € 60

Πηγή : ΔΟΛ / Φωτογραφία: Houston Rogers / Wikipedia

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!