Εurovision Party Time! εσύ θα λείπεις;

antivirus magazine διαφήμιση

Μοναδικές Eurovision στιγμές θα ζήσουμε όλοι στις 7 Απριλίου στις 22:30 στο NOIZ Club (Κωνσταντινουπόλεως 78 & Ιερά Οδός). Μια μοναδική νύχτα με πολλές εκπλήξεις και πολύ Eurovision μουσική. Το περιοδικό Antivirus σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη fan ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.oikotimes.com σας καλούμε στο ανατρεπτικό πάρτι της χρονιάς. Γιορτάζουμε τα προεόρτια της Eurovision 2013 αλλά και τα 12 χρόνια oikotimes.com στο διαδίκτυο. Φυσικά και δεν θα είμαστε μόνοι μας. Έχουμε για σας μοναδικούς καλεσμένους:

Να ξεκινήσω από την Alyona Lanskaya η οποία με το τραγούδι “Solayoh” θα εκπροσωπήσει τη Λευκορωσία στον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και ήδη θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά των προγνωστικών. Εντελώς sexy η Alyona δεν θα είναι μόνη της αλλά θα τη συνοδεύουν στο event και 2 από τους 4 sexy χορευτές της που έχει συμπεριλάβει στην ομάδα της από τη Σερβία.

Προχωρώ και συνεχίζω: ακόμα πιο sexy θα είναι ο επόμενος καλεσμένος μας. Ακούει στο όνομα Farid Mammadov και ειναι πρώην πυγμάχος και νυν τραγουδιστής. Θα εκπροσωπήσει το Αζεμπαϊτζάν στο Mάλμε της Σουηδίας με το τραγούδι “Hold Me” το οποίο έχει γράψει ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ τη σκηνοθεσία της σκηνικής του παρουσίας έχει αναλάβει κι επίσημα ο Φωκάς Ευαγγελινός!

Δεν τελειώνει εδώ. Έχω και κάτι ακόμα πολύ αγαπημένο. Αlex Leon & Giorgina θα μας χαρίσουν για μια ακόμα φορά το συναρπαστικό “Angel” ένα κομμάτι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και μια φωνή που έχει αφήσει άφωνους πολλούς! Η κοκκινομάλα πριγκίπισσα θα είναι μαζί με τον Alex Leon για τον οποίον δεν χρειάζεται καμία σύσταση καθώς όλοι μας έχουμε χορέψει τις επιτυχίες του εδώ και χρόνια.

Φυσικά η βραδιά θα έχει τη μουσική επένδυση του Δημήτρη Μηλιόγλου με ένα μοναδικό DJ set όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει. Δυνατή μουσική, dance mood και υπέροχα remix απο Eurovision songs με την υπογραφή του Δημήτρη θα μας κάνουν παρεά όλη τη βραδιά.

Έχουμε εξασφαλίσει σούπερ live και ακόμα πιο super βραδιά καθώς η είσοδος θα είναι μόλις 7 Ευρώ και μάλιστα με ποτό καθώς και ένα Shark Energy Drink! Ετοιμάσου και σε περιμενουμε 7 Απριλίου στο ΝΟΙΖ Club – a must attend event!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ EVENT & CHECK IN

 Noiz Club

Ιεράς Οδού & Κωνσταντινουπόλεως 78 , Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων 210 3467850

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες για την συμμετοχή τους καθώς και τους: Athens Hilton, Shark Energy Drink αλλά και τους υποστηρικτές μας: Eurovision Channel EPT powered by MAD, Panik Records.

Στην παρέα μας θα βρίσκετε από νωρίς και το Ath Checkpoint.

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!